Ένα απίστευτο περιστατικό, συνέβη λίγα 24ωρα πριν από την ημέρα των Χριστουγέννων στην περιοχή του Ελαιώνα, μεταξύ ενός 85χρονου και του 45χρονου γιου του που ήλθαν σε αντιπαράθεση και διαπληκτισμό με δύο κυνηγούς.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο κυνηγοί, ένας 23χρονος και ακόμα ένας φίλος του αγνώστων στοιχείων, είχαν μεταβεί σε περιοχή του Ελαιώνα προκειμένου να ασκήσουν το αγαπημένο τους χόμπι. Στο σημείο όμως που βρέθηκαν φαίνεται πως ο 85χρονος ιδιοκτήτης παρακείμενου αγροκτήματος ενοχλήθηκε από την παρουσία των κυνηγών με αποτέλεσμα να τους κάνει παρατήρηση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ωστόσο, η παρατήρηση έφερε εντάσεις με αποτέλεσμα τα αίματα να ανάψουν και οι εμπλεκόμενοι να έλθουν σε διαπληκτισμό. Όπως αναφέρουν πληροφορίες, στο σημείο βρέθηκε και ο 45χρονος γιος του 85χρονου ιδιοκτήτη ενώ πλέον φαίνεται η υπόθεση να παίρνει το δρόμο της δικαιοσύνης καθώς, ο ιδιοκτήτης του αγροκτήματος, κατήγγειλε το περιστατικό στις Αστυνομικές Αρχές.

Μάλιστα, πηγές αναφέρουν πως ο 85χρονος ισχυρίστηκε ότι ο 23χρονος και ο φίλος του τον απείλησαν και τον έβρισαν ενώ πυροβόλησαν άσκοπα στο αέρα. Έτσι από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πύργου σχηματίστηκε δικογραφία για άσκοπους πυροβολισμούς, απειλή και εξύβριση σχετικά με το περιστατικό διαπληκτισμού ανάμεσα στον 85χρονο και το 45χρονο γιό του και τον 23χρονο κυνηγό και άγνωστο συνεργό του.

Η αφορμή για το συμβάν, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ήταν ότι οι δυο κυνηγοί το απόγευμα της περασμένης Παρασκευής στον Ελαιώνα κυνηγούσαν πολύ κοντά σε κτήμα με αγροικία ιδιοκτησίας του 85χρονου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πηγή: patrisnews.com

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης