Zougla Newsroom 

Την Παρασκευή 20 Μαΐου του 2022 η Ντόνα Συμεωνίδου, μέλος της οικογένειας Λεβέντη,βασικού μετόχου της Coca-Cola 3E, αποκαλύπτει με συνέντευξή της στον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο πώς ακριβώς λειτουργεί αυτή η επιχειρηματική δυναστεία. Οι αποκαλύψεις είναι εντυπωσιακές. Η ισχυρή οικογένεια ενεργεί ως κράτος εν κράτει, επιβάλλοντας με κάθε θεμιτό ή αθέμιτο μέσο τον τρόπο αντίληψης του αρχηγού της φατρίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κύλησαν οι ημέρες. Η Ντόνα Συμεωνίδου, η οποία δεν απέκρυψε ποτέ πως διαχειρίζεται ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας που την ταλαιπωρεί, δέχτηκε επίθεση στην είσοδο της πολυκατοικίας της. Ήταν λίγο πριν το μεσημέρι της Δευτέρας που μας πέρασε. Ένας άνδρας με καπέλο τύπου τζόκεϊ, ο οποίος είχε ήδη κρυφτεί στο εσωτερικό της πολυκατοικίας, της επιτέθηκε. Τη χτύπησε, της τράβηξε τα μαλλιά και την έριξε στο έδαφος. Την ξαναχτύπησε. Στη φωτογραφία που η Ντόνα Συμεωνίδου έστειλε στη «Ζούγκλα» φαίνονται οι μώλωπες στο πρόσωπό της που προκάλεσαν τα χτυπήματα.

Ο άνδρας δεν άγγιξε τίποτε άλλο. Ούτε την τσάντα της, ούτε το πορτοφόλι της. Δεν ήταν λοιπόν ληστεία. Ενώ βρισκόταν στο έδαφος, ακινητοποιημένη από τον πόνο, άκουσε τον άνδρα να της λέει με νόημα: «Είσαι ατακτούλα». Στη συνέχεια εξαφανίστηκε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Ντόνα Συμεωνίδου, η οποία όπως προαναφέρθηκε αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας, επί δύο ημέρες προσπαθούσε να συνέλθει. Την Τετάρτη, δύο εικοσιτετράωρα μετά τον ξυλοδαρμό της, ένιωσε κάπως καλύτερα. Επικοινώνησε με τη «Ζούγκλα» και με τον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο. Είναι απολύτως πεπεισμένη πώς ο ξυλοδαρμός της ήταν μια προειδοποίηση εκ μέρους του μηχανισμού ασφαλείας της οικογένειας Λεβέντη.

Η φράση «είσαι ατακτούλα» που εκστόμισε ο άνδρας που την ξυλοκόπησε είναι απολύτως χαρακτηριστική και παραπέμπει άμεσα στις αποκαλύψεις στις οποίες προέβη με τη συνέντευξη της στον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο.

Η Ντόνα Συμεωνίδου μέσα στη σύγχυση και τον πόνο που της προκαλούν τα χτυπήματα που δέχτηκε, επιχειρεί τώρα να διαχειριστεί την επόμενη ημέρα. Είναι προφανές ότι φοβάται. Είναι φυσικό να αισθάνεται πλήρη ανασφάλεια μετά από μια τέτοια βίαιη ενέργεια.

Το ερώτημα που τίθεται μετά από αυτό το συμβάν είναι ξεκάθαρο και ωμό: Ποιος κυβερνά αυτήν τη χώρα; Το ερώτημα απευθύνεται στον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Τάκη Θεοδωρικάκο, στον Πρωθυπουργό, στους αρμόδιους φορείς, στις Αρχές, στην Αστυνομία.

Κυβερνούν τα Καρτέλ και οι μαφίες; Κυβερνούν τα ισχυρά συμφέροντα με τους μηχανισμούς τους; Κυβερνά ένας θεσμικός υπόκοσμος ο οποίος λειτουργεί με διάφορα προσωπεία; Διότι η γενική εικόνα η οποία περιγράφεται από βίαια περιστατικά, όπως αυτό που συνέβη στη Ντόνα Συμεωνίδου, παραπέμπει σε κοινωνίες τύπου Κολομβίας και σε οργανωμένο έγκλημα. Για να μην γελιόμαστε. Αυτοί που προειδοποίησαν, ξυλοκοπώντας, τη Ντόνα Συμεωνίδου επιχειρούν να στείλουν ένα γενικότερο μήνυμα. Πως είναι ισχυροί, απρόσβλητοι και πως ζουν στο απυρόβλητο. Κύριε Θεοδωρικάκο, οφείλετε να δώσετε σαφείς και αξιόπιστες απαντήσεις σε αυτά τα ερωτήματα.

Δείτε επίσης:

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης