Ποινική δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, παράνομη οπλοφορία κατ’ εξακολούθηση, παράνομη οπλοχρησία, ενδοοικογενειακή απειλή και απόπειρα αρπαγής ανηλίκου κάτω των 14 ετών, άσκησε ο εισαγγελέας σε βάρος της 49χρονης εικαστικού που πυροβόλησε την Πέμπτη τον πρώην σύντροφό της στο Χαλάνδρι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η 49χρονη, κατά την άφιξή της στον ανακριτή, απευθύνθηκε στους δημοσιογράφους, δηλώνοντας: «Άρπαξε και βίαζε το παιδί μου για 5 χρόνια και ο εισαγγελέας ανηλίκων δεν έκανε τίποτα. Στις 10:00 ήμουν στον Υπουργό Δικαιοσύνης για αναφορά».

Περίπου στις 15:00, η κατηγορούμενη βγήκε από τον ανακριτή και πήρε νέα προθεσμία για να απολογηθεί. Πάντως, κατά την έξοδό της, φώναζε: «Έσωσα τη ζωή του παιδιού μου. Εγώ και η κόρη μου θα ήμασταν νεκρές τώρα. Δεν ήθελα να συμβεί κακό σε κανέναν. Έσωσα το παιδί μου και τη ζωή μου. Πέντε χρόνια δεν είχα δει το παιδί μου, απαγωγέας και βιαστής της. Τη βίαζε, της χορηγεί ναρκωτικές ουσίες και έλεγε ότι έχει επιληψία και τη βίαζε. Όλα για την περιουσία μου τα κάνανε. Μαζί με άλλους γιατρούς. Διάσημους γιατρούς που βγαίνουν στα κανάλια και μιλάνε για την προστασία των πολιτών. Με άφησαν άστεγη μου πήραν το παιδί. Το παιδί μου θέλω τίποτα άλλο».
 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης