Επίθεση στη μέση του δρόμου δέχτηκε ένας πολίτης στο Περιστέρι, όταν ζήτησε από έναν νεαρό να μετακινήσει το αυτοκίνητό του που εμπόδιζε, ώστε να μπορέσει ο ίδιος να περάσει με το μηχανάκι.

Ο Κωνσταντίνος Μαυριανός που έπεσε θύμα επίθεσης, μιλάει από το κρεβάτι του νοσοκομείου για την άσχημη εμπειρία που έζησε μέσα στις γιορτές.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παραμονή Πρωτοχρονιάς στις επτά το απόγευμα, ο κ. Μαυριανός γυρνούσε στο σπίτι του με το μηχανάκι. Σε έναν δρόμο στο Περιστέρι, ένας νεαρός είχε αφήσει το αυτοκίνητό του, εμποδίζοντας την ομαλή κυκλοφορία.

«Το απόγευμα γύρναγα σπίτι μου, ήταν ένα αυτοκίνητο στη μέση του δρόμου, δεν χωρούσα να περάσω, περίμενα λίγο απ’ έξω» είπε ο κ. Μαυριανός στο Mega.

«Προσπάθησα μετά και πέρασα από το πλάι. Μόλις πέρασα, είδα έναν νεαρό και πήγαινε στο αμάξι και του λέω ‘ρε μεγάλε βάλτο λίγο πιο δεξιά, πιο αριστερά να χωράμε’» συνέχισε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όταν ο κ. Μαυριάνος ζήτησε τον λόγο από τον νεαρό που είχε κλείσει τον δρόμο, ο τελευταίος τον γρονθοκόπησε με αποτέλεσμα, να του σπάσει μύτη, ζυγωματικά και άνω σιαγόνα. Από τότε βρίσκεται στο νοσοκομείο.

«Εκείνος με έβρισε και μετά ήρθε και με χτύπησε και μου λέει ‘θα σου δείξω’. Ήρθε η αστυνομία, με πήγανε στο Νίκαιας, μου βάλανε έναν νάρθηκα στη μύτη».

Ο κύριος Κωνσταντίνος μεταφέρθηκε βαριά τραυματισμένος στο ΚΑΤ και υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση μετά από τα χτυπήματα που δέχθηκε στο κεφάλι.

Πλέον, προσπαθεί να αναρρώσει και να ξεπεράσει το σοκ που υπέστη, όσο ο νεαρός αναζητείται από τις Αρχές.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης