Ο 22χρονος Πακιστανός, ο βασικός ύποπτος για τη δολοφονία της 17χρονης Νικολέτας στο Περιστέρι, ισχυριζόταν ότι θα παραδοθεί στις αρχές, αφού πληροφορίες έλεγαν πως είχε έρθει σε επαφή με δικηγόρο για τα διαδικαστικά της παράδοσής του. Ωστόσο, σχεδίαζε τη διαφυγή του στο εξωτερικό, όπως αποδείχθηκε και από τις εξελίξεις, αφού τελικά δεν παραδόθηκε και συνελήφθη στην πόλη των Σκοπίων.

Οι Ελληνικές αρχές είχαν μοιράσει σε εσωτερικό και εξωτερικό τις φωτογραφίες του καταζητούμενου κι έτσι ήταν θέμα χρόνου να αναγνωριστεί. Ωστόσο, τα λάθη  του ίδιου, επίσπευσαν τη σύλληψή του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τα στοιχεία που οδήγησαν τις αρχές στο συμπέρασμα ότι αυτός ήταν ο δράστης του εγκλήματος, όπως έγινε γνωστό από αστυνομικές πηγές ήταν τα εξής:

Αρχικά, ο 21χρονος άφησε τα κλειδιά του στο διαμέρισμα φεύγοντας, ενώ πήρε όλα τα προσωπικά του αντικείμενα από το σπίτι και εξαφανίστηκε. Ακόμα, επικοινώνησε με συγγενικό του πρόσωπο και είπε ότι επρόκειτο να φύγει για Θεσσαλονίκη, κάτι που έδειχνε την πρόθεση του να φύγει από την Ελλάδα μέσω των βορείων συνόρων. Τέλος, ο 22χρονος είχε πάρει μαζί του τόσο το δικό του κινητό όσο και της 17χρονης. Το κινητό του νεαρού από το στίγμα έδειξε ότι είχε φτάσει στα Σκόπια, ενώ όπως διευκρινίστηκε αργότερα, εκεί πέταξε και τα δύο τηλέφωνα. 

Διαβάστε επίσης: Περιστέρι: Ομολόγησε τη δολοφονία της Νικολέτας ο 21χρονος

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης