Περιπέτεια επιφύλασσε για μια οικογένεια τουριστών η απογευματινή πεζοπορία στο φαράγγι της Κριτσάς. Το ζευγάρι των τουριστών με το παιδί τους που τις τελευταίες ημέρες κάνουν διακοπές στην Κρήτη, αποφάσισαν να απολαύσουν την άγρια φυσική ομορφιά της περιοχής, ωστόσο το πολύωρο περπάτημα και οι υψηλές θερμοκρασίες τους εξάντλησαν με αποτέλεσμα να ζητήσουν βοήθεια από τις αρχές.

Σύμφωνα με πληροφορίες η σύζυγος η οποία κατάφερε να βγει από το φαράγγι ενημέρωσε τηλεφωνικά την Πυροσβεστική Υπηρεσία ότι ο άνδρας της και το παιδί της είχαν εξαντληθεί, όπως και οι προμήθειές τους σε νερό και ήταν αδύνατον να συνεχίσουν την πορεία τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αμέσως, ένα όχημα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Αγίου Νικολάου, με την Ομάδα Διάσωσης, αστυνομικούς και εθελοντές από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Κριτσάς ξεκίνησαν την αναζήτηση των δύο τουριστών, οι οποίοι και εντοπίστηκαν γύρω στις 19:30 εξαντλημένοι μεν, αλλά καλά στην υγεία τους.

Η επιχείρηση εντοπισμού και διάσωσης ολοκληρώθηκε με επιτυχία και η οικογένεια επιστρέφει στο ορμητήριό της συνεχίζοντας τις διακοπές της.

Πηγή: cretapost.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης