Στον εισαγγελέα προσήλθε για τρίτη φορά ο Πασχάλης Τσαρούχας προκειμένου να καταθέσει νέα στοιχεία με καταγγελίες που αφορούν τον χώρο του θεάτρου και της τέχνης. 

Ο πρόεδρος του πειθαρχικού σωματείου του ΣΕΗ προσκόμισε στον αρμόδιο εισαγγελέα πέντε νέες καταγγελίες που έχουν υποβληθεί στο Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών για περιπτώσεις προσβολής γενετήσιας ελευθερίας. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Στο πλαίσιο της τακτικής πια επαφής με τον κ. εισαγγελέα, φέραμε 5 νέους φακέλους σήμερα. Η εντολή που έχουμε από τον κ. εισαγγελέα είναι να φέρνουμε καταγγελίες που αφορούν σε προσβολή γενετήσιας ελευθερίας» τόνισε ο κ. Τσαρούχας σε δήλωσή του και συνέχισε: «Το πιθανότερο είναι να ξαναβρεθούμε. Σε ό,τι αφορά τις εργασίες στο Πειθαρχικό Όργανο του ΣΕΗ, υπάρχει ένα σαφές χρονοδιάγραμμα που είμαστε υποχρεωμένοι να το τηρούμε, γιατί έχει δικαιώματα και ο καταγγελλόμενος και ο καταγγέλλων. Και πρέπει να τηρήσουμε αυστηρά τις διαδικασίες, για να είμαστε όσο πιο σωστοί τυπικά, θεσμικά. Και να έχουμε μια πλήρη εικόνα, να μην αδικήσουμε κανέναν».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης