Στη δολοφονία ενός 49χρονου κατέληξαν οι προσωπικές διαφορές που είχε με 44χρονο υπήκοο Αλβανίας. Το περιστατικό συνέβη στην περιοχή Αλώνια Ματαράγκας Αιτωλοακαρνανίας.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο 49χρονος, ελληνικής καταγωγής, πήγε αρχικά στην αποθήκη του 44χρονου στα Αλώνια και, αφού του κατάφερε χτυπήματα με ένα ξύλο στα χέρια και τα πόδια, έφυγε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σε απόσταση περίπου 100 μέτρων από την αποθήκη, ακολούθησε φραστικό επεισόδιο μεταξύ των δύο ανδρών, κατά τη διάρκεια του οποίου ο 49χρονος χτύπησε εκ νέου τον 44χρονο. Ο τελευταίος αντέδρασε και, σύμφωνα με την αστυνομία, επιτέθηκε με μαχαίρι στον 49χρονο.

Το θύμα διακομίστηκε στο νοσοκομείο Αγρινίου, όπου οι γιατροί διαπίστωσαν τον θάνατό του. Ακολούθησαν έρευνες για τον εντοπισμό του 44χρονου, ο όποιος βρέθηκε τελικά τραυματισμένος μέσα σε χωράφι.

Στη συνέχεια διακομίστηκε στο νοσοκομείο Μεσολογγίου, όπου νοσηλεύεται, ενώ, σύμφωνα με την αστυνομία, ο συλληφθείς είναι καταχωρημένος στον κατάλογο ανεπιθύμητων προσώπων στην εδαφική επικράτεια των χωρών της συνθήκης Σένγκεν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης