Πάτρα: Κρίσιμες ώρες για την 27χρονη που είχε εμβολιαστεί με Johnson & Johnson

Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 8 Ιουλίου 2021, 00:40
Πάτρα: Κρίσιμες ώρες για την 27χρονη που είχε εμβολιαστεί με Johnson & Johnson

Συνεχίζεται η αγωνία για την οικογένεια της 27χρονης από την Κέρκυρα που νοσηλεύεται από την περασμένη Τετάρτη στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών, μετά από επιπλοκές του εμβολίου.

Η νεαρή κοπέλα νοσηλεύεται διασωληνωμένη από το περασμένο Σαββατοκύριακο, με τους γιατρούς να κάνουν τιτάνιες προσπάθειες για την εξέλιξη της υγείας της.

"Η κατάστασή της είναι σταθερή, κρίσιμη και ελεγχόμενη" λέει μιλώντας στο tempo24.news ο θεράπων ιατρός της, Καθηγητής Αιματολογίας Αργύρης Συμεωνίδης.

Η 27χρονη εμβολιάστηκε στην Κέρκυρα με το εμβόλιο της Johnson & Johnson όταν λίγες ημέρες αργότερα εμφάνισε μεγάλη κόπωση και αδυναμία κίνησης.

"Οι επιπλοκές είναι σοβαρές και κάνουμε ό,τι απαιτείται για να τις αντιμετωπίσουμε" σημειώνει ο κ. Συμεωνίδης.

'Ενας τεράστιος Γολγοθάς

Όλα ξεκίνησαν λίγες ημέρες μετά τον εμβολιασμό της κοπέλας. Ξαφνικά, δεν μπορούσε να περπατήσει και εμφάνισε μεγάλη ατονία.

Οι συγγενείς της την μετέφεραν στο Νοσοκομείο της Κέρκυρας, με τους γιατρούς άμεσα να ξεκινούν την προβλεπόμενη θεραπεία.

Η κατάστασή της ήταν όμως τέτοια που κρίθηκε απαραίτητη η διακομιδή της στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Πάτρας.

Από την Τετάρτη 30 Ιουνίου νοσηλεύεται στο ΠΓΝΠ με τους γιατρούς να βρίσκουν εκτεταμένες θρομβώσεις σε κοιλιακά αγγεία και να προσπαθούν να αναστρέψουν την κατάσταση.

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 8 Ιουλίου 2021, 00:40