Ελεύθεροι αφέθηκαν οι συλληφθέντες μετά τα επεισόδια της περασμένης Δευτέρας στη διάρκεια της πορείας για το Πολυτεχνείο. Ο ένας από αυτούς όμως αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους, και συγκεκριμένα με παρουσία κάθε 15 ημερών στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής του και απαγόρευση εξόδου από την χώρα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι αλληλέγγυοι, που είχαν συγκεντρωθεί έξω από το Δικαστικό Μέγαρο της Πάτρας, για συμπαράσταση αλληλεγγύης των συντρόφων τους, στη συνέχεια αποχώρησαν με πορεία στην Οδό Κορίνθου.

Να υπενθυμίσουμε πως οι τρεις από τους τέσσερις συλληφθέντες παραπέμπονται σε δίκη στο πλαίσιο του αυτοφώρου, ενώ ο τέταρτος συλληφθείς που αντιμετωπίζει κατηγορία κακουργηματικού χαρακτήρα, θα απολογηθεί αύριο, μετά την 48ωρη προθεσμία που έλαβε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Στο Κόκκινο» μέσα από το δωμάτιο που κρατείται μέχρι να ξεκινήσει η Αυτόφωρη διαδικασία ο ένας εκ των κατηγορουμένων, τόνισε μεταξύ άλλων πως «θέλουν να εκφοβίσουν τον κόσμο να μην κατεβαίνει στο δρόμο. Δεν θα τους περάσει, θα νικήσουμε». Αμφότεροι οι κατηγορούμενοι δηλώνουν αθώοι και κατηγορούν τις αστυνομικές αρχές για κατασκευασμένες κατηγορίες και ότι οι συλλήψεις είναι πολιτικές.

ΠΗΓΗ: patrastimes.gr

Διαβάστε επίσης: Πέντε συλλήψεις από τα χθεσινά επεισόδια στην Πάτρα

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης