Σπείρα που διακινούσε κοκαΐνη στην Πάτρα εξάρθρωσαν οι αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Ασφαλείας Πατρών, συλλαμβάνοντας τέσσερις άνδρες ηλικίας 36, 59, 63 και 70 ετών αντίστοιχα, ενώ, σύμφωνα με την Αστυνομία, οι συλληφθέντες είχαν διακινήσει ναρκωτικά σε τουλάχιστον 60 χρήστες στην πόλη.

Η επιχείρηση της Αστυνομίας για την εξάρθρωση της σπείρας ξεκίνησε χθες το μεσημέρι, όταν εντοπίστηκε στον αυτοκινητόδρομο Αθηνών-Πατρών, στο ύψος της περιοχής Λαμπίρι της Αιγιάλειας, ο 63χρονος τη στιγμή που οδηγούσε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σε έλεγχο που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί στο αυτοκίνητο, βρήκαν μια συσκευασία που περιείχε ένα κιλό και 156 γραμμάρια κοκαΐνης, η οποία, σύμφωνα πάντα με τους ίδιους, ήταν κρυμμένη πίσω από τη συσκευή αναπαραγωγής ήχου του οχήματος. Στη συνέχεια οι αστυνομικοί συνέλαβαν και τους άλλους τρεις άνδρες, ενώ, όπως προέκυψε από τις έρευνες της Δίωξης Ναρκωτικών, τα μέλη της σπείρας φέρονται ότι μετέφεραν την κοκαΐνη από την Αθήνα σε περιοχές της Αχαΐας και τη διακινούσαν σε χρήστες στην Πάτρα. Σύμφωνα πάντα με την Αστυνομία, οι συλληφθέντες είχαν διακινήσει τους τελευταίους πέντε μήνες περισσότερα από 580 γραμμάρια κοκαΐνης.

Σε έρευνες που ακολούθησαν, οι αστυνομικοί βρήκαν στην κατοχή μελών της σπείρας, αλλά και στα σπίτια τους, 43,9 γραμμάρια κοκαΐνης διαμοιρασμένη σε 25 συσκευασίες, δύο λειτουργικές ηλεκτρονικές ζυγαριές και μία ατζέντα με στοιχεία χρηστών κοκαΐνης.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης