Στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο Πατρών, επανέρχεται η υπόθεση της εν ψυχρώ δολοφονίας της επιχειρηματία Ναταλίας Βουτσινά, που συντάραξε την κοινωνία της Πάτρας πριν από οκτώ χρόνια. Η υπόθεση που βρισκόταν τη Δευτέρα στο πινάκιο του Μικτού Ορκωτού Εφετείου Πατρών, αναβλήθηκε, έπειτα από αίτημα της υπεράσπισης και η δίκη θα οριστεί σε νέα ημερομηνία.

Η άτυχη γυναίκα είχε δολοφονηθεί στις 29 Νοεμβρίου του 2013 την ώρα που κοιμόταν μέσα στο σπίτι της, στην περιοχή του Καστελόκαμπου της Πάτρας, από έναν 33χρονο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το πρωτόδικο δικαστήριο που είχε γίνει στο Αίγιο ένα χρόνο μετά το τραγικό συμβάν, είχε καταδικάσει τον δράστη της δολοφονίας σε ισόβια κάθειρξη, καθώς δεν του αναγνώρισε το ελαφρυντικό του μειωμένου καταλογισμού λόγω σχιζοσυναισθηματικής διαταραχής, όπως είχε ζητήσει ο συνήγορός του.

Ο δράστης στην απολογία του, είχε υποστηρίξει ότι μπήκε μέσα στο σπίτι και ότι το θύμα άρχισε να τον χτυπά. Τότε, όπως είπε εκείνος, εκνευρίστηκε και τη σκότωσε.

Η Ναταλία Βουτσινά υπήρξε ενεργή επιχειρηματίας και διατηρούσε γνωστό βιβλιοπωλείο στην Πάτρα. Υπήρξε η σύντροφος του πατρινού δημοσιογράφου Ανδρέα Βρη, με τον οποίο απέκτησαν και μια κόρη 18 ετών σήμερα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πηγή: Pelop.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης