«Με στοχευμένες δράσεις θα συνεχίσουμε να είμαστε δίπλα στους επιχειρηματίες της Αττικής αξιοποιώντας κάθε χρηματοδοτικό εργαλείο που διαθέτουμε» τόνισε ο περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης σε διαδικτυακές συνεδριάσεις που είχε με εκπροσώπους επαγγελματικών επιμελητηρίων για το πρόγραμμα ενίσχυσης των μικρών και πολύ μικρών επιχειρήσεων, ύψους 200 εκατομμυρίων του ΠΕΠ Αττικής.

Συγκεκριμένα, το πρωί της Τετάρτης πραγματοποιήθηκε έκτακτη συνεδρίαση του Περιφερειακού Επιμελητηριακού Συμβουλίου Αττικής, ενώ το απόγευμα έγινε με πρωτοβουλία του Επιμελητήριου Αθηνών και τη συνεργασία της Ελληνικής Αναπτυξιακής Εταιρείας (ΕΛΑΝΕΤ-ΕΦΕΠΑΕ), ενημερωτική διαδικτυακή εκδήλωση για την παρουσίαση της δράσης «Ενίσχυση ΠΜΜΕ που επλήγησαν από την πανδημία στην Αττική του Επιχειρησιακού Προγράμματος Αττική 2014-2020».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο περιφερειάρχης, αναφερόμενος στην πορεία του προγράμματος, είπε ότι εξελίσσεται ικανοποιητικά, διευκρινίζοντας ότι έχει αναπτυχθεί ένα ειδικό σύστημα μέσω του οποίου δίνεται η δυνατότητα στις επιχειρήσεις να υπολογίζουν την βαθμολογία τους εισάγοντας τα απαραίτητα στοιχεία. Με τη σχετική εφαρμογή οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δουν τις πιθανότητες που έχουν να επιδοτηθούν και να κρίνουν αν θα υποβάλλουν ή όχι αίτηση.

Υπενθυμίζεται ότι το ύψος της ενίσχυσης για κάθε δικαιούχο είναι από 5.000 έως 50.000 ευρώ και η περίοδος υποβολής των αιτήσεων γίνεται ηλεκτρονικά στη διεύθυνση: www.ependyseis.gr/mis, και έχει ως καταληκτική ημερομηνία τις 20/11/2020 και ώρα 15:00.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης