Σε νέες του δηλώσεις, ο πατέρας Αντώνιος αρνείται τις κατηγορίες περί ασέλγειας και προειδοποιεί πως θα υπάρξουν αποκαλύψεις που θα κάνουν τον κόσμο να πέσει «από τα σύννεφα».

Συγκεκριμένα, ο πατέρας Αντώνιος, μιλώντας στο Star, τόνισε «καμία ασέλγεια δεν υπάρχει σε κανένα παιδί. Θα απαντήσω σε όλα. Θα πέσετε από τα σύννεφα με ό,τι βγει στο φως. Ο καθένας θα αναλάβει τις ευθύνες του».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Την ίδια ώρα, οι έμπιστοί του υποστήριξαν πως είναι σε άθλια κατάσταση και «ανεβαίνει» έναν Γολγοθά, σημειώνοντας όμως πως «ο πατέρας θα αποκαθηλωθεί, θα σταυρωθεί και θα αναστηθεί».

Παράλληλα, η πρεσβυτέρα επιτέθηκε για άλλη μία φορά, λέγοντας πως «δεν έχουν στοιχεία για όλα αυτά που λένε. Μας βομβαρδίζουν από παντού. Δε γνωρίζαμε τίποτα για το κλουβί που λένε και τις τιμωρίες. Δεν ψάχνουμε στοιχεία για να αθωωθούμε, γιατί δεν έχουμε κάνει τίποτα. Δώσαμε τα σπλάχνα μας για τα παιδιά».

Την υπεράσπιση του πατέρα Αντώνιου έχουν αναλάβει τρεις δικηγόροι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δικηγόροι πατέρα Αντώνιου: «Δεν ανησυχούν οι κατηγορίες για ασέλγεια»

Σύμφωνα με τους δικηγόρους του, ο πατέρας Αντώνιος ό,τι είναι να πει θα το πει στο δικαστήριο, εφ’ όσον κληθεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τη νομική ομάδα δε φοβίζουν οι κατηγορίες για ασέλγεια και για κακοποιήσεις, καθώς θεωρούν ότι δεν θα σταθούν στο δικαστήριο.

Η αγωνία τους είναι μεγάλη για τον οικονομικό έλεγχο και τι θα δείξει αυτός, καθώς ερευνάται η περίπτωση φοροδιαφυγής και υπεξαίρεσης χρημάτων.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης