Εμφανίστηκε, αργά το απόγευμα του Σαββάτου στο Α’ τμήμα τροχαίας νοτιοανατολικής Αττικής, στο Ελληνικό, ο οδηγός της μαύρης Corvette, Κυριάκος Κουκουλομάτης που τα ξημερώματα της Τετάρτης παρέσυρε και σκότωσε στη Γλυφάδα τον 25χρονο μοτοσικλετιστή, Νάσο Καρανίκα.

«Ήμουν σοκαρισμένος και γι’ αυτό έφυγα. Δεν κατάλαβα πως έγινε το τροχαίο», αυτά φαίνεται πως υποστήριξε, στην κατάθεσή του ο ιδιοκτήτης και οδηγός του πολυτελούς οχήματος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σημειώνεται ότι ο οδηγός του αυτοκινήτου εμφανίστηκε με τη δικηγόρο του.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο άνδρας παραδέχτηκε στους αστυνομικούς ότι αυτός ήταν ο οδηγός του αυτοκινήτου, ενώ ερωτηθείς για το πως αποχώρησε από το σημείο απάντησε ότι αμέσως μετά το περιστατικό έτρεξε και επιβιβάστηκε σε όχημα φίλου του, που τον ακολουθούσε.

Για την υπόθεση έχει διαταχθεί προκαταρκτική έρευνα από τον εισαγγελέα. Αστυνομικοί κύκλοι ανέφεραν ότι ο 40χρονος οδηγός του αυτοκινήτου είχε αναπτύξει πολύ μεγάλη ταχύτητα τη στιγμή που παρέσυρε τον νεαρό μοτοσικλετιστή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το σημείο που έγινε το δυστύχημα

Το ατύχημα

Το δυστύχημα στο οποίο έχασε τη ζωή του ο νεαρός άνδρας σημειώθηκε τα ξημερώματα της Τετάρτης στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης 59, στο ύψος της Γλυφάδας.

Το πολυτελές αυτοκίνητο μάρκας Corvette

Όλα συνέβησαν όταν o δράστης που οδηγούσε ένα πολυτελές αυτοκίνητο μάρκας Corvette χτύπησε πλαγιομετωπικά τη μοτοσικλέτα του 25χρονου με αποτέλεσμα αυτή να καταλήξει σε σταθμευμένο αυτοκίνητο. Ο νεαρός μοτοσικλετιστής έχασε τη ζωή του, ενώ ο δράστης του θανατηφόρου τροχαίου εγκατέλειψε το αυτοκίνητό του στο σημείο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι σύμφωνα με πληροφορίες των Αρχών το πολυτελές αυτοκίνητο είναι ανασφάλιστο.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης