Προκαταρκτική εξέταση διέταξε ο εισαγγελέας για τις συνθήκες τραυματισμού της 14χρονης Ελένης από τον Βόλο που έφυγε από τη ζωή έπειτα από έξι μήνες σε κώμα.

Το ατύχημα είχε γίνει στις 4 Ιανουαρίου 2022 όταν το κορίτσι φέρεται να έπεσε στην μπανιέρα, χτύπησε και έχασε τις αισθήσεις της. Οι συγγενείς δεν κάλεσαν το ΕΚΑΒ, αλλά μετέφεραν την ανήλικη στο Νοσοκομείο με ΙΧ αυτοκίνητο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο ΤΕΠ του Νοσοκομείου Βόλου είπαν, ότι το κορίτσι έπαθε ηλεκτροπληξία από τον θερμοσίφωνα που ήταν αναμμένος την ώρα που έκανε μπάνιο. Ωστόσο έφερε εκδορές στο πρόσωπο και στον λαιμό, οι οποίες δεν διευκρινίστηκε πως προκλήθηκαν. Η Εισαγγελία Βόλου παρήγγειλε προκαταρκτική εξέταση για να διερευνηθούν περαιτέρω οι συνθήκες τραυματισμού της ανήλικης και να εξεταστεί αν προκύπτουν ποινικές ευθύνες για ον τραυματισμό της.

Στο πλαίσιο της έρευνας αναμένεται να κληθούν από την Αστυνομία να καταθέσουν οι γονείς της και οι γιατροί που την εξέτασαν στο Τμήμα Επειγόντων του Νοσοκομείου. Το άτυχο παιδί ζούσε στον οικισμό Αλιβερίου με τη μητέρα του, τον πατριό του και το ετεροθαλές αδελφάκι του, που απέκτησε η μητέρα με τον νέο της σύζυγο.

Το πρωί της Παρασκευής στον Αγ. Σπυρίδωνα έγινε η νεκρώσιμος ακολουθία της 14χρονης από το Αλιβέρι που άφησε την τελευταία της πνοή στο Ιπποκράτειο της Θεσσαλονίκης μετά από «μάχη» έξι μηνών για να κρατηθεί στη ζωή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το άτυχο κορίτσι ήταν ντυμένο νύφη σε λευκό φέρετρο και στην τελευταία του κατοικία το συνόδευσαν δεκάδες κάτοικοι του οικισμού σε κλίμα οδύνης.

Ανάλογες σκηνές εκτυλίχτηκαν το απόγευμα της Πέμπτης στον οικισμό Αλιβερίου, όπου έφτασε η σορός και ο χώρος που πέρασε θύμιζε γάμο, καθώς υπήρχε χαλί, ανθοδέσμες κατά μήκος της διαδρομής και λευκά στέγαστρα που χρησιμοποιούνται σε γάμους. Η μουσική έπαιζε σαν να γινόταν γάμος και μάλιστα ακούστηκαν πυροβολισμοί στον αέρα.

Πηγή: Magnesianews.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης