Παραδόθηκε πριν από λίγη ώρα ο 16χρονος που αναζητούνταν για την δολοφονία της 50χρονης στην Αγία Βαρβάρα.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει μέχρι στιγμής γνωστά, ο 16χρονος παραδόθηκε στο αστυνομικό τμήμα Λουτρακίου και αυτή την ώρα οδηγείται στην ΓΑΔΑ στην Αθήνα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο 16χρονος φέρεται ως συνεργός της 15χρονης που κατηγορείται για την δολοφονία της μητέρας της.

Στην υπόθεση που συγκλόνισε το πανελλήνιο, η 15χρονη κόρη του θύματος που ομολόγησε το έγκλημα, φέρεται ότι είχε ως συνεργούς στη δολοφονία έναν 17χρονο και τον 16χρονο που διέφευγε της σύλληψης.

Με βάση πληροφορίες του zougla.gr, η 15χρονη ήταν αυτή που «έριξε» την ιδέα να σκοτώσουν τη μητέρα της, καθώς την κακομεταχειριζόταν και οι σχέσεις τους ήταν κακές. Ζήτησε τη βοήθεια του 17χρονου φίλου της και το απόγευμα της περασμένης Πέμπτης μπήκαν στο διαμέρισμα του θύματος στην Αγία Βαρβάρα και μάλιστα φρόντισαν να ανοίξουν την πόρτα στον τρίτο συνεργό τους, τον 16χρονο. Μετά το έγκλημα, οι τρεις δράστες κατευθύνθηκαν με το ΚΤΕΛ για τις Σέρρες. Εκεί, ο 16χρονος άλλαξε πορεία, ενώ η 15χρονη με τον 17χρονο συνέχισαν μαζί μέχρι που εντοπίστηκαν από αστυνομικούς σε τυχαίο έλεγχο και οδηγήθηκαν στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση της Αθήνας όπου ομολόγησαν το έγκλημα. Ο 16χρονος όπως προαναφέρθηκε, παραδόθηκε σήμερα στο αστυνομικό τμήμα Λουτρακίου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στον ανακριτή η 15χρονη και ο 17χρονος φίλος της

Φορώντας ειδικές στολές προστασίας από τον κορωνοϊό οδηγήθηκαν στην ανακρίτρια ανηλίκων η 15χρονη από την Αγία Βαρβάρα που κατηγορείται για την άγρια δολοφονία της μητέρας της και ο 17χρονος φίλος της από τη Ρουμανία.

Σε βάρος των δύο εφήβων είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης.

Ο 17χρονος όπως και ο 16χρονος κατηγορούνται για ανθρωποκτονία από κοινού, ενώ η κοπέλα για ηθική αυτουργία στην ανθρωποκτονία.

Στην είσοδο του ανακριτικού γραφείου βρισκόταν η μητέρα του 17χρονου η οποία ξέσπασε σε κλάματα βλέποντας το γιο της ενώ ζήτησε από τους αστυνομικούς να την αφήσουν να τον πλησιάσει.

Και οι δύο κατηγορούμενοι ζήτησαν και έλαβαν προθεσμία για την ερχόμενη Πέμπτη, προκειμένου να προετοιμάσουν την απολογία τους.

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης