Στον ανακριτή συνοδευόμενος από τον δικηγόρο του προσήλθε σήμερα λίγο μετά τις 13:00 το μεσημέρι, τρίτος ύποπτος για τη δολοφονία του 30χρονου στη Δάφνη.

Πρόκειται για τον 27χρονο Δ. Θ., γνωστό με το ψευδώνυμο «Τάκος», ο οποίος, σύμφωνα με πληροφορίες, φέρεται να υποστήριξε ότι δεν έχει καμία σχέση με το φόνο αλλά αποφάσισε να παρουσιαστεί στις αρχές γιατί τον καταζητούσαν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Χθες κρίθηκαν προφυλακιστέοι, μετά τις απολογίες τους στον ανακριτή, οι δύο νεαροί κατηγορούμενοι για τη δολοφονία η οποία έγινε στις 13 Απριλίου.

Ο 20χρονος και η 24χρονη φίλη του κατηγορούνται για ληστεία και ανθρωποκτονία από πρόθεση, ενώ στην υπόθεση είναι καταζητούμενος άλλος ένας δράστης.

Σύμφωνα με τα στοιχεία τη δικογραφίας, πρωταγωνιστικό ρόλο στην οργάνωση του σχεδίου της ληστείας του θύματος, γιου ενεχυροδανειστή, είχε η 24χρονη που συνελήφθη μαζί με τον 20χρονο συνεργό της στο αεροδρόμιο μόλις αφίχθησαν από τη Γερμανία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η νεαρή γυναίκα είχε γνωρίσει μέσω ιστοσελίδας κοινωνικής δικτύωσης τον 30χρονο και φέρεται να ομολογεί τη συμμετοχή της στη ληστεία, αλλά να αποποιείται τον ρόλο του «εγκεφάλου».

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχει συλλέξει η Αστυνομία, το όλο σχέδιο της ληστείας του 30χρονου οργανώθηκε από τους δύο κατηγορούμενους, καθώς γνώριζαν την οικονομική κατάσταση της οικογένειας του θύματος τους.

Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχουτσάκος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης