Ένταση και επεισόδια σημειώθηκαν το βράδυ της Δευτέρας και συγκεκριμένα γύρω στις 20:00 στην Πανόρμου, μεταξύ μιας ομάδας περίπου 100 ατόμων με άνδρες της ομάδας «Δράση».

Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι υπήρξαν μαρτυρίες και καταγγελίες κατοίκων της περιοχής για φαινόμενα αναίτιας καταστολής από αστυνομικούς κοντά στην πλατεία Χαιροπούλου, με… θύμα τους αυτή τη φορά ένα αυτοκίνητο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Συγκεκριμένα υπήρξαν καταγγελίες ότι τη στιγμή της διέλευσης δίκυκλων της ομάδας «Δράση» από την περιοχή, ορισμένοι εκ των αστυνομικών που επέβαιναν σε αυτά χτύπησαν ένα αμάξι με κλομπ προκαλώντας του φθορές.

Μάλιστα, αυτόπτες μάρτυρες του συμβάντος ανέβασαν το παρακάτω βίντεο στα social media, όπου στο 39ο δευτερόλεπτο η εικόνα είναι αδιάψευστος μάρτυρας.

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ωστόσο σε ανακοίνωσή της η ΕΛ.ΑΣ. διαψεύδει το συμβάν. Ακολουθεί ανακοίνωση:

«Δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα τα αναφερόμενα σε σημερινές αναρτήσεις ιστοσελίδων περί “πρόκλησης φθοράς σε σταθμευμένο αυτοκίνητο στην περιοχή της Πανόρμου από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΡΑΣΗ”. 

Μετά από έρευνα διαπιστώθηκε ότι η φθορά στο συγκεκριμένο όχημα είχε προκληθεί σε προγενέστερο χρόνο και ουδεμία εμπλοκή έχουν οι αστυνομικές δυνάμεις».

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης