Ανεμοστρόβιλος σάρωσε το μεσημέρι της Δευτέρας τον Κάμπο στην Ηλεία προκαλώντας ζημιές σε θερμοκήπια, ξεριζώνοντας δένδρα και στέγες, σηκώνοντας παλέτες στον αέρα, αλλά χωρίς ευτυχώς να κινδυνεύσουν ανθρώπινες ζωές.

Μετά το πέρασμα του ανεμοστρόβιλου οι αγρότες ξεκίνησαν την καταγραφή των ζημιών που προκλήθηκαν σε θερμοκήπια στο Νεοχώρι, στη Μυρσίνη, στη Μέλισσα και στα Καραβουλέικα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο ανεμοστρόβιλος στη Μυρσίνη ξεκίνησε από το Παλιολίβαδο, πέρασε στα θερμοκήπια προξενώντας ζημιές και σήκωσε στον αέρα παλέτες από αγροτική επιχείρηση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τρίτη φορά

Στην περιοχή του Κάμπου είναι η τρίτη φορά τα τρία τελευταία χρόνια που οι θερμοκηπιακές εγκαταστάσεις καταστρέφονται, χωρίς να δοθούν αποζημιώσεις.

Στον αέρα οι στέγες

Στη Μέλισσα (Λεχαινά) ο ανεμοστρόβιλος προκάλεσε ζημιά στη στέγη τυροκομείου καθώς και σε παρακείμενο σπίτι. Επίσης, ξερίζωσε δένδρα, καμινάδες και κεραμίδια.

Μεγάλο ήταν το πρόβλημα που προκλήθηκε στην εθνική οδό Πατρών-Πύργου στο ύψος των Σαβαλίων, όπου η κυκλοφορία διακόπηκε από την πτώση μεγάλων δένδρων στο οδόστρωμα.

Πηγή: Patrisnews

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης