Φωτορεπορτάζ: Χάρης Γκίκας

Την απομάκρυνση των ενοίκων περιμετρικά της συμβολής των οδών Πύρρου και Αινείου στο Παγκράτι, λόγω διαρροής σε κεντρικό αγωγό αερίου, διέταξαν η Πυροσβεστική και η ΕΛ.ΑΣ. λίγο μετά τις 3 το μεσημέρι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παράλληλα, για να επιληφθεί της διαρροής η Πυροσβεστική, έχει γίνει διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στην οδό Φιλολάου στο ύψος της οδού Φρύνης και στην οδό Ιλιάδος από το ύψος τους οδού Φρύνης.

Στο σημείο, πέρα από την ΕΛ.ΑΣ. και την Πυροσβεστική, βρίσκεται η αρμόδια εταιρεία αερίου για την αποκατάσταση της βλάβης.

Δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος για την περιοχή από τη διαρροή του φυσικού αερίου

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μέχρι το βράδυ εκτιμάται ότι θα αποκατασταθεί η βλάβη στο δίκτυο φυσικού αερίου που προκλήθηκε το μεσημέρι στο Παγκράτι, ενώ δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος για την περιοχή από τη διαρροή του φυσικού αερίου που σημειώθηκε.

Τα παραπάνω επισημαίνουν στο ΑΠΕ-ΜΠΕ πηγές της ΕΔΑ Αττικής. Οι ίδιες πηγές δηλώνουν ότι η βλάβη προκλήθηκε από αντίστοιχη βλάβη, στο σημείο, του δικτύου της ΕΥΔΑΠ.

Στην περιοχή έχει διακοπεί η παροχή φυσικού αερίου από την πρώτη στιγμή της διαρροής και ξεκίνησαν οι εργασίες αποκατάστασης.

 

 

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης