Ουρές χιλιομέτρων στην Αθηνών - Κορίνθου μετά την κατολίσθηση βράχων

Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 1 Δεκεμβρίου 2022, 12:00
Ουρές χιλιομέτρων στην Αθηνών - Κορίνθου μετά την κατολίσθηση βράχων

Ουρές χιλιομέτρων έχουν σχηματίσει τα οχήματα στην Αθηνών-Κορίνθου έπειτα από την κατολίσθηση βράχων στην Κακιά Σκάλα, που οδήγησε στο κλείσιμο της Εθνικής Οδού.

Η κατολίσθηση σημειώθηκε το πρωί της Πέμπτης (1 Δεκεμβρίου) στην Ε.Ο. Αθηνών - Κορίνθου, στο 48ο χλμ. στο ρεύμα προς Αθήνα, στο ύψος της Κακιάς Σκάλας, λόγω της κακοκαιρίας «Άριελ».

 

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το korinthostv.gr, λόγω της κατολίσθησης έχει διακοπεί η κυκλοφορία στο ρεύμα προς Αθήνα και έχει γίνει εκτροπή της κυκλοφορίας. Στο σημείο βρίσκονται μηχανήματα που καθαρίζουν τον δρόμο προκειμένου να αποκατασταθεί το πρόβλημα. Οι βράχοι έχουν καλύψει από άκρη σε άκρη το οδόστρωμα και η διέλευση γίνεται με μεγάλη δυσκολία.

 

Την ίδια ώρα, έχει εφαρμοστεί εκτροπή κυκλοφορίας από τον κόμβο Κινέττας (52,5 χλμ.) έως τον κόμβο Μεγάρων (38,6 χλμ.), στην κατεύθυνση προς Αθήνα, με εντολή της Τροχαίας.

Η Ολυμπία Οδός παρακαλεί τους οδηγούς να συμμορφώνονται προς τις υποδείξεις της Τροχαίας και να επιδείξουν προσοχή κατά τη διέλευσή τους από την περιοχή.

 

Με πληροφορίες από το korinthostv.gr

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 1 Δεκεμβρίου 2022, 12:00