Την παρέμβαση του Οδοντιατρικού Συλλόγου Αττικής (Ο.Σ.Α.) προκάλεσε ρεπορτάζ που προβλήθηκε την 1η Ιουνίου 2015, στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού «Mega Channel», για την παροχή οδοντιατρικών υπηρεσιών σε Έλληνες ασθενείς στα Σκόπια, σε τιμές πολύ χαμηλότερες από τις αντίστοιχες τιμές στη χώρα μας.

Αναλυτικά, η επιστολή που έστειλαν οι εκπρόσωποι του Ο.Σ.Α.:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αξιότιμε κύριε Πρόεδρε,

Αξιότιμε κύριε Διευθυντά,

Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων (των «8») του τηλεοπτικού σταθμού «Mega Channel», με παρουσιάστρια την Μαρία Σαράφογλου, την 1η Ιουνίου 2015, προβλήθηκε ρεπορτάζ του απεσταλμένου του καναλιού στη Γευγελή κ. Παναγιώτη Μάνη για την παροχή οδοντιατρικών υπηρεσιών σε Έλληνες ασθενείς στα Σκόπια σε τιμές πολύ χαμηλότερες από τις αντίστοιχες τιμές στη χώρα μας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο ρεπορτάζ αυτό, υπό το πρόσχημα της ενημέρωσης, υπήρξε συστηματική διαφήμιση των παρεχομένων στα Σκόπια οδοντιατρικών υπηρεσιών και ειδικότερα των υπηρεσιών ενός συγκεκριμένου οδοντιατρείου, του EHgoMak (Endomak).

Σημειώνουμε ότι, είναι το δεύτερο ρεπορτάζ του ίδιου σταθμού, σε χρονικό διάστημα λιγότερο του ενός έτους, που αφορά σε οδοντιατρικές υπηρεσίες στα Σκόπια (Γευγελή) και στο συγκεκριμένο οδοντιατρείο (EHgoMak).

Σας αποστέλλουμε συνημμένα το σχετικό απόσπασμα και παρακαλούμε για τις δικές σας ενέργειες, συσχετίζοντάς το παρόν έγγραφο με το με αριθμ. πρωτ. Ο.Σ.Α. 2483/08.09.2014 (αριθμ. φακέλου Ε.Σ.Ρ. 244/10.09.2014) έγγραφό μας.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο του Οδοντιατρικού Συλλόγου Αττικής

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΥΦΑΝΤΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΖΟΡΜΠΑΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης