Βράζουν από οργή οι συγγενείς του 79χρονου που δολοφονήθηκε εν ψυχρώ από τον 50χρονο το βράδυ της περασμένης Τετάρτης στις Μοίρες.

Σήμερα ο δράστης οδηγήθηκε στα δικαστήρια Ηρακλείου, προκειμένου να βρεθεί ενώπιον του εισαγγελέα. Εκεί όμως τον περίμενε πλήθος κόσμου, μεταξύ αυτών οι συγγενείς του θύματος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως μεταδίδει το cretapost, οι αστυνομικοί οδήγησαν τον 50χρονο στα δικαστήρια από την πίσω πόρτα, ωστόσο εκεί ήταν η κόρη του 79χρονου, η οποία, μόλις τον αντίκρισε, επιχείρησε να του επιτεθεί.

Μάλιστα, σε δηλώσεις της δεν άντεξε και ξέσπασε λέγοντας: «Αυτό που έγινε είναι αδιανόητο. Ο πατέρας μου νεκρός, η μητέρα μου στο ΠΑΓΝΗ τραυματισμένη. Όλα αυτά έγιναν επειδή αυτός λέει ότι μέθυσε».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τα πνεύματα ηρέμησαν λίγα λεπτά αργότερα, με τους αστυνομικούς να οδηγούν ενώπιον του εισαγγελέα τον δράστη.

«Έχει κενά μνήμης»

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, όταν έγινε το άγριο φονικό, ο δράστης είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ και, όπως ισχυρίστηκε στις Αρχές, δεν θυμάται τίποτε από αυτά που κατηγορείται ότι έκανε.

«Έχει κενά μνήμης» ανέφεραν οι συνήγοροί του, επισημαίνοντας πως αντιμετωπίζει αρκετά χρόνια προβλήματα αλκοολισμού.

Ο ίδιος, μόλις τον ενημέρωσαν οι Αρχές ότι δολοφόνησε τον 79χρονο και τραυμάτισε την 65χρονη εν διαστάσει σύζυγό του, ζήτησε συγγνώμη, ενώ αναφέρθηκε για αρκετή ώρα στην εξάρτησή του από το αλκοόλ.

Στα χέρια του εισαγγελέα η δικογραφία

Στο γραφείο του εισαγγελέα βρίσκεται ήδη η σχηματισθείσα σε βάρος του δράστη δικογραφία. Κατηγορείται για ανθρωποκτονία εις βάρος του 79χρονου, για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος της 65χρονης αλλά και τριών ανήλικων ατόμων.

Εξαιτίας αλκοολισμού βρισκόταν σε διάσταση με τη σύζυγό του

Ο 50χρονος ήταν για αρκετά χρόνια παντρεμένος με την 65χρονη και έχουν αποκτήσει μαζί τρία παιδιά.

Ωστόσο, ο ίδιος είχε σοβαρό πρόβλημα αλκοολισμού, το οποίο του είχε δημιουργήσει διάφορα προβλήματα υγείας, με αποτέλεσμα η εν διαστάσει σύζυγός του να μην αντέξει άλλο και να πάρει την απόφαση να φύγει από το σπίτι.

Έτσι πήγε και ενοικίασε ένα σπίτι που ανήκε στον 79χρονο άνδρα στις Μοίρες, κρατώντας την τοποθεσία επτασφράγιστο μυστικό από τον εν διαστάσει σύζυγό της.

 Με πληροφορίες από cretapost

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης