Ομολόγησε ο 58χρονος άνδρας ο οποίος κρατείται από το πρωί στη ΓΑΔΑ κατηγορούμενος για τον φόνο της Δώρας Ζέμπερης στο Β΄Νεκροταφείο Αθηνών. Οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. που εξετάζουν τον άνδρα κατόρθωσαν να του αποσπάσουν την ομολογία του, ενώ ο ίδιος παραδέχθηκε τελικά ότι σκότωσε την 32χρονη Δώρα χωρίς όμως να αναφέρει λεπτομέρειες για την ειδεχθή  του πράξη.

Ο 58χρονος που στέρησε τη ζωή από την άτυχη κοπέλα είναι τοξικομανής, σεσημασμένος ενώ οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι το κίνητρό του για την άγρια δολοφονία ήταν η ληστεία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο δράστης της επιτέθηκε για να αρπάξει την τσάντα με τα προσωπικά αντικείμενά της. Η Δώρα Ζέμπερη προέβαλε αντίσταση και τότε εκείνος την κατακρεούργησε. Η ανάκρισή του συνεχίζεται στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής και στόχος των αρχών είναι να μάθουν περισσότερες λεπτομέρειες για την άγρια δολοφονία.

Πληροφορίες των αστυνομικών αρχών αναφέρουν πως το πρόσωπο του δολοφόνου έχει καταγραφεί από κάμερες επιχειρήσεων που βρίσκονται απέναντι από το κοιμητήριο.

Μάλιστα 15 λεπτά μετά τη δολοφονία εντοπίστηκε το στίγμα του κινητού του θύματος στην περιοχή της Ομόνοιας όπου ο 58χρονος βρέθηκε για να το πουλήσει. 
Η ανάκριση του δράστη συνεχίζεται στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Yπενθυμίζεται ότι το «στίγμα» του κινητού είχε εντοπιστεί έπειτα από την άρση απορρήτου στην ευρύτερη περιοχή της Ομόνοιας. Ο φερόμενος ως δράστης, σύμφωνα με τις τελευταίες ενδείξεις, διέφυγε από τον τόπο του εγκλήματος με δίκυκλο.

Λεπτομέρειες σχετικά με τη δολοφονία της 32χρονης θα δοθούν στις 12.00 την Τετάρτη σε παρουσίαση που θα πραγματοποιηθεί από την ΕΛ.ΑΣ..

Διαβάστε επίσης:

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης