Οικογενειακή τραγωδία εκτυλίχτηκε νωρίς το μεσημέρι του Σαββάτου σε χωριό των Χανίων Κρήτης.

Μια 48χρονη γυναίκα έπεσε νεκρή από τα πυρά όπλου που κατείχε παράνομα ο 61χρονος σύζυγός της, ενώ σοβαρά τραυματισμένος διακομίστηκε σε νοσοκομείο ο 21χρονος γιος τους, ο οποίος ενεπλάκη στο επεισόδιο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το χρονικό της τραγωδίας

Όλα ξεκίνησαν περί τη 1.00 το μεσημέρι στο χωριό Σταλός Χανίων. Από ένα σπίτι στο χωριό ακούγονταν έντονες φωνές και ακολούθησαν τουλάχιστον τρεις πυροβολισμοί… Αυτήκοοι μάρτυρες έκαναν λόγο για οικογενειακό καβγά στον οποίο –πέραν των προαναφερθέντων– ενεπλάκη ένα ακόμη συγγενικό πρόσωπο.

Οι πυροβολισμοί που ακούστηκαν από το σπίτι κινητοποίησαν τους γείτονες, οι οποίοι κάλεσαν την αστυνομίαΤοπικά μέσα ενημέρωσης κάνουν λόγο για περιουσιακές διαφορές που είχε ο θύτης με τον αδερφό του, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες βρισκόταν στο σπίτι την ώρα του φονικού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως αναφέρει το cretalive.gr, ο 61χρονος εμφανιζόταν ιδιαίτερα δυσαρεστημένος και «ριγμένος» σε υπόθεση που αφορούσε την οικογενειακή τους περιουσία.

Πάνω στον καβγά τα αίματα άναψαν και, ως φαίνεται, ο δράστης άρπαξε ένα όπλο και άρχισε να πυροβολεί…

Οι πυροβολισμοί που ακούστηκαν από το σπίτι κινητοποίησαν τους γείτονες, οι οποίοι κάλεσαν την αστυνομία.

Αστυνομικοί του τμήματος Χανίων έφτασαν στο σημείο και συνέλαβαν τον 61χρονο. Ο αδερφός του φερόμενου ως δράστη κλήθηκε να καταθέσει, ωστόσο προς το παρόν βρίσκεται σε κατάσταση σοκ.
Για το περιστατικό η ΕΛ.ΑΣ. εξέδωσε ανακοίνωση όπου αναφέρει:

Σήμερα (05.03.2016) το μεσημέρι, σε χωριό των Χανίων, συνελήφθη 61χρονος ημεδαπός, γιατί λίγο πριν, στην αυλή της οικίας του πυροβόλησε τουλάχιστον τρεις φορές με πιστόλι, που κατείχε παράνομα, με αποτέλεσμα να τραυματίσει θανάσιμα τη 48χρονη σύζυγο του και σοβαρά τον 21χρονο γιο του, που βρίσκονταν στο χώρο, μαζί με συγγενικό τους πρόσωπο.

Στο σημείο μετέβησαν, αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων, του Αστυνομικού Τμήματος Νέας Κυδωνίας και του Τμήματος Εγκληματολογικών Ερευνών της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κρήτης.

Ο 21χρονος έχει διακομισθεί στο Γενικό Νομαρχιακό Νοσοκομείο Χανίων. Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων.

Διαβάστε επίσης:

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης