Η διεύθυνση του βρεφονηπιακού σταθμού στη Βάρκιζα, ενημέρωσε το βράδυ της Τρίτης μέσω email τους γονείς των παιδιών για το περιστατικό με το κοριτσάκι 2 ετών που έμεινε ξεχασμένο στο σχολικό λεωφορείο για περισσότερες από τέσσερις ώρες. Το ζήτημα αποκαλύφθηκε από το zougla.gr.

Διαβάστε το σχετικό email:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Αγαπημένοι γονείς του σχολείου μας,

Η χρονιά μας ξεκίνησε πολύ δημιουργικά με πολλή όρεξη, μεράκι και πάνω από όλα αγάπη για τα παιδιά μας!

Μαζί ξεκινήσαμε και δεσμευτήκαμε να δουλεύουμε καθημερινά ώστε τα παιδιά μας να έρχονται χαρούμενα, να μαθαίνουν παίζοντας και να τα καμαρώνουμε να εξελίσσονται και να ανθίζουν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όλοι εσείς οι γονείς που μας γνωρίσατε από κοντά και μας επιλέξατε νιώσατε το πάθος για τη δουλειά μας και την καθημερινή μας προσπάθεια να προσφέρουμε στα παιδιά μας όχι μόνο την φροντίδα και την αγάπη αλλά και κομμάτι της ψυχής μας. Γιατί την ψυχή μας δίνουμε καθημερινά και τα αγκαλιάζουμε κάθε πρωί για να μαλακώσει η καρδούλα τους που σας αποχωρίζονται, και τρώμε μαζί τους και κάνουμε μάθημα και είμαστε εκεί για να μαθαίνουμε μαζί πως να μοιραζόμαστε, να εκφραζόμαστε, να κλαίμε, να γελάμε. Και οργανώνουμε το πρόγραμμά μας και τη ρουτίνα μας έτσι ώστε να παρέχουμε το καλύτερο στα παιδιά μας.

Ακόμα όμως και αν δίνουμε την ψυχή μας μερικές φορές ατυχή δυσάρεστα γεγονότα αμαυρώνουν και την καλύτερη προσπάθεια και αφήνουν δικαιολογημένη πίκρα και ανασφάλεια. Ένα τέτοιο δυσάρεστο γεγονός συνέβη και στο σχολείο μας. Γιατί όσο καλά σχεδιασμένες και να είναι οι διαδικασίες και τα πρωτόκολλα προσέλευσης ενός σχολείου, όσο φιλότιμοι και καλόβουλοι να είναι οι συνάδελφοι, το ανθρώπινο λάθος δυστυχώς αρκετές φορές είναι απρόβλεπτο. Ένα τέτοιο ανθρώπινο λάθος ταλαιπώρησε ένα λιλιπούτειο αστεράκι μας με ευτυχώς αίσιο τέλος.

Με την επικοινωνία μας αυτή θα θέλαμε να εκφράσουμε την ειλικρινή λύπη μας για το ατυχές συμβάν που έγινε τη Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου και την αναστάτωση που προκλήθηκε σε όλους μας.

Το σχολείο μας εκτιμά και στηρίζει τους συνεργάτες του αλλά καθώς φροντίζει πρωτίστως για την ασφάλεια και την ψυχική και σωματική υγεία των παιδιών μας οφείλει να αναγνωρίσει τις ανεπιθύμητες συνέπειες του ανθρώπινου λάθους και να προβεί σε όλες τις αναγκαίες ενέργειες για την απόδοση ευθυνών όσων έχουν εμπλακεί στο συμβάν αυτό.

Θα θέλαμε να σας διαβεβαιώσουμε ότι το σχολείο μας θα συνεχίσει να λειτουργεί με τον τρόπο που γνωρίζετε δηλαδή διασφαλίζοντας ένα περιβάλλον υγειονομικά ασφαλές εμπλουτισμένο από δίγλωσσα εκπαιδευτικά ερεθίσματα, με ολιγομελή τμήματα και ευσυνείδητους παιδαγωγούς.

Η Διεύθυνση του σχολείου σε συνεργασία με τους επιστημονικούς συνεργάτες της είναι στη διάθεσή σας για ατομικές συναντήσεις κατόπιν συνεννόησης για ορισμού ραντεβού τηρώντας τους όλους τους κανόνες για την αντιμετώπιση της πανδημίας.

Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας όλα αυτά τα χρόνια και σας υποσχόμαστε ότι θα συνεχίσουμε να κάνουμε το καλύτερο για τα παιδιά μας!

Με εκτίμηση

Η Διεύθυνση του Σχολείου»

Πηγή: notiareport.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης