Τον Αντώνη Λιβάνη, στενό συνεργάτη του Ανδρέα Παπανδρέου και ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ πρότεινε ως μάρτυρα υπεράσπισής του στη δίκη για την υπόθεση με τις χρυσές μίζες ο πρώην Υπουργός Εθνικής ‘Άμυνας Άκης Τσοχατζόπουλος.

Η κατάθεση του κ. Λιβάνη, σύμφωνα με την υπεράσπιση του πρώην υπουργού θεωρείται ιδιαίτερα σημαντική καθώς είναι ένα πρόσωπο που γνωρίζει πολλά για την περίοδο που υπογράφηκαν οι προμήθειες των επίμαχων εξοπλιστικών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εφόσον πάντως καταθέσει ο κ. Λιβάνης, θα είναι θα είναι το πρώτο πολιτικό πρόσωπο που υπερασπίζεται τον κ. Τσοχατζόπουλο. Κατά τη διάρκεια της σημερινής σύντομης διαδικασίας τόσο ο πρώην υπουργός , όσο και ο συνήγορος υπεράσπισής του Γιάννης Παγορόπουλος επανέφεραν το αίτημα να εξεταστούν ως μάρτυρες τα μέλη του ΚΥΣΕΑ.

Χαρακτήρισαν αδήριτη την ανάγκη τα να κληθούν για να καταθέσουν καθώς συναποφάσισαν την προμήθεια των εξοπλιστικών από κοινού με τον Άκη Τσοχατζόπουλο.

Το δικαστήριο διέκοψε τη συνεδρίαση του για τις 16 Ιανουαρίου 2015 προκειμένου να προτείνει η εισαγγελέας και να εκδοθεί η σχετική απόφαση περί του αιτήματος για την κλήτευση των τότε μελών του ΚΥΣΕΑ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης