Ενορχήστρωσε ολόκληρη εκστρατεία σπίλωσης του zougla.gr και κατασυκοφάντησης των προϊόντων «Nanobionic», συνεργαζόμενος με μία ομάδα-σπείρα που διέθετε πλοκάμια ακόμη και εντός του Υπουργείου Οικονομίας. Διαστρέβλωσε την αλήθεια αγνοώντας κάθε επιστημονική ανακοίνωση, μελέτη ή έκθεση, ακόμη και πειράματα, όχι μόνον εις την ημεδαπή αλλά και στο εξωτερικό. Αγνόησε αθλητές, πρωταθλητές, γνωστές προσωπικότητες ομαδικών αθλημάτων, παγκόσμια καταξιωμένους, όπως τον Νίκο Γκάλη και τον Γιάννη Αντετοκούνμπο. Έγραψε στα παλιά του τα παπούτσια παίκτες του μπάσκετ ή του ποδοσφαίρου στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. «Ξέχασε» δηλώσεις προσωπικοτήτων με διεθνή ερείσματα.

Όλα αυτά για έναν και μοναδικό λόγο. Για να υπονομεύσει τη «Ζούγκλα». Τελικά με την παρέα του στο πρώην Υπουργείο Εμπορίου πέτυχε να εκδοθεί διοικητική απόφαση με πρόστιμο 150.000 ευρώ κατά του zougla.gr, την οποία υπέγραψε ο τότε υπουργός Γιώργος Σταθάκης την τελευταία ημέρα παραμονής του στο Υπουργείο Οικονομίας. Είχαν, βλέπετε, προηγηθεί όλα τα δημοσιεύματα που κατακεραύνωναν τον «ξεχασιάρη» υπουργό, όστις λόγω αμνησίας δεν είχε συμπεριλάβει στο Πόθεν Έσχες του εκείνο το περίφημο 1 εκατομμύριο ευρώ. Πολύ μικρό ποσό για να το θυμάται κάποιος. Όντως.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Θαυμάστε, λοιπόν, τους ιεροεξεταστές του Υπουργείου Εμπορίου, οι οποίοι παρά τις διεθνείς έρευνες και μελέτες, τις δηλώσεις αναγνωρίσιμων προσώπων, τις διεθνείς βραβεύσεις καθώς και την παγκόσμια αναγνώριση ευρεσιτεχνίας με τη γραφειοκρατία τους και την παρέα Βαξεβάνη απεφάνθησαν πως τα προϊόντα Nanobionic «δεν επιβεβαιώνεται ότι είναι χρήσιμα και ότι διαθέτουν τις ιδιότητες που ισχυρίζεται η διαφήμισή τους». Με αυτό το σκεπτικό επέβαλε το υπουργείο το πρόστιμο των 150.000 ευρώ. Σημειώνεται ότι η απόφαση που υπέγραψε ο κ. Γ. Σταθάκης συνοδεύεται και από την παρακάτω εξήγηση. «Θεωρείστε ως εκ τούτου συνυπαίτιοι, διότι διαφημίζετε προϊόν το οποίο δεν έχει τις ιδιότητες τις οποίες ισχυρίζεστε».

Είναι η πρώτη φορά που επιβάλλεται ένα τόσο εξοντωτικό πρόστιμο και μάλιστα για ένα καλό και χρήσιμο προϊόν που είναι διεθνώς αναγνωρισμένο, από τις υπηρεσίες του πρώην Υπουργείου Εμπορίου. Άραγε, πόσα θα έπρεπε να έχουν πληρώσει διαφημιστές προϊόντων και τηλεοπτικά κανάλια για τόσα προϊόντα «μαϊμού» που έχουν διαφημιστεί ή εξακολουθούν να διαφημίζονται; Ποτέ, όμως, δεν συνέβη κάτι ανάλογο. Ερώτημα λοιπόν: Ήταν στοχευμένη ή όχι η διοικητική απόφαση επιβολής του προστίμου; Δεν χρειάζεται να απαντήσει κάποιος. Μόνον η ανάγνωση των παρακάτω δημοσιεύσεων, αναρτήσεων και δημοσίων δηλώσεων είναι αρκετή για να καταλήξει κάποιος σε συμπέρασμα. Ασφαλώς και ήταν στοχευμένη.

Η επιβολή του προστίμου στόχευε ξεκάθαρα στη δημιουργία προβλήματος ρευστότητας στο zougla.gr και άρα να τορπιλίσει την εκδοτική αυτή προσπάθεια. Η «Ζούγκλα» αμφισβήτησε αυτήν την επιβολή προστίμου και έφερε την υπόθεση στα διοικητικά δικαστήρια προκειμένου να αμυνθεί. Όλα νόμιμα και ξεκάθαρα. Η προσφυγή αυτή εκκρεμεί. Τα λέμε όλα αυτά για να μη δώσουμε το δικαίωμα σε κανέναν να μας «επαναφέρει» δήθεν στην τάξη από τους ντεμέκ προστάτες της νομιμότητας. Έτσι έχουν τα γεγονότα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πρωταγωνιστής αυτής της άθλιας σκευωρίας ήταν βεβαίως ο Κώστας Βαξεβάνης. Αποφασίσαμε, λοιπόν, για άλλη μία φορά να υπενθυμίσουμε την ιστορία αυτή, αλλά διανθισμένη με μία σειρά από νέα ντοκουμέντα, νέες μαρτυρίες και ακόμη νεότερο υλικό. Για να κλείσουν τα στόματα όλων εκείνων που έστησαν τη σκευωρία κατά της «Ζούγκλας».

Θα αρχίσουμε με ορισμένες (πέντε τον αριθμό) διεθνείς καταχωρήσεις και δημοσιεύσεις. Θα συνεχίσουμε με πέντε μαγνητοσκοπημένα ντοκουμέντα με πρόσωπα που δεν χρειάζονται συστάσεις. Τα αναγνωρίζει όλος ο κόσμος. Για όσους δεν θα έχουν ακόμη πεισθεί θα καταλήξουμε με την ανάρτηση άλλων πέντε ανακοινώσεων για τα προϊόντα «Nanobionic». Συνολικά, δηλαδή, παραθέτουμε τους 15 λόγους που διαψεύδουν κάθε δημοσιογραφική απάτη και κάθε διοικητική απόφαση αλλά και την υπογραφή υπουργού. Αυτά σε ευνομούμενες, θέλουμε να πιστεύουμε, κοινωνίες.

Επί του πολιτικού ζητήματος τώρα για να είμαστε ξεκάθαροι. Από την πρώτη στιγμή επισημαίνουμε και θα το υπογραμμίζουμε με κάθε τρόπο πως η κυβέρνηση και το κυβερνών κόμμα δεν έχουν καμία ανάγκη από αυτόκλητους προστάτες. Άλλωστε, κάθε φορά που επιχειρείται κάτι τέτοιο, τα εγχειρήματα αποτυγχάνουν. Η Πολιτική δεν υλοποιείται με ασκήσεις επί χάρτου. Οι κοινωνίες διαθέτουν τις δικές τους δυναμικές και οι πολίτες τη δική τους λογική.

«Ουδείς είναι σε θέση να κοροϊδεύει επί μακρόν τους πολλούς» είπε κάποτε ο Κωνσταντίνος Καραμανλής. Ιδιαίτερα όσον αφορά τους αυτόκλητους προστάτες. Τις υπηρεσίες των μισθοφόρων πολλοί αγάπησαν αλλά τους μισθοφόρους κανείς. Αυτό διδάσκει η δημοσιογραφική εμπειρία. Είμαστε της γνώμης πως τόσο στο Μαξίμου όσο και στην έδρα του κυβερνώντος κόμματος οι πάντες έχουν πεισθεί για την αυθεντικότητα αυτής της ρήσης.

Ενότητα 1η

Διεθνής αρθρογραφία – ανακοινώσεις

Απόδειξη της απόδοσης των προϊόντων της Nanobionic αποτελεί η μελέτη που έγινε σε συνεργασία με το Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών και η οποία απέδειξε για πρώτη φορά ότι με τα συγκεκριμένα ρούχα μειώνονται οι ελεύθερες ρίζες και το οξειδωτικό στρες σε κυτταρικό επίπεδο.

Η μελέτη δημοσιεύθηκε στο «Journal of Medicinal Chemistry and Toxicology», που αποτελεί και την επισφράγιση της αξιοπιστίας. Τα νέα ήταν τόσο σημαντικά, που στην Αμερική και στην Ευρώπη έγιναν συνολικά περισσότερες από 300 δημοσιεύσεις σε διεθνή Μέσα, όπως στις «Washington Journal», «Daily Mail», «Biospace» κι αλλού. 

Για να δείτε ολόκληρο το επιστημονικό άρθρο πατήστε εδώ



Άρθρο από την Daily Mail


(Πατήστε πάνω στην εικόνα για να δείτε ολόκληρο το άρθρο)

Άρθρο από το Biospace


(Πατήστε πάνω στην εικόνα για να δείτε ολόκληρο το άρθρο)

Άρθρο στο Senior Americans Association


(Πατήστε πάνω στην εικόνα για να δείτε ολόκληρο το άρθρο)

Άρθρο στη Washington Business Journal


(Πατήστε πάνω στην εικόνα για να δείτε ολόκληρο το άρθρο)

Ενότητα 2η

Μαγνητοσκοπημένες δηλώσεις και ντοκουμέντα

Δηλώσεις κορυφαίων αθλητών για τα ρούχα Nanobionic


(Χρήστος Βολικάκης – Παγκόσμιος Πρωταθλητής Ποδηλασίας)


(Παίκτης της ομάδας μπάσκετ της Γεωργίας)

Ενότητα 3η

Ανακοινώσεις – Βραβεύσεις – Δημοσιεύσεις 

Παρατίθενται διάφορα βραβεία που έχουν αποσπάσει τα προϊόντα της Nanobionic

Για να δείτε ολόκληρο το άρθρο πατήστε εδώ

Τα αδέλφια Αντετοκούνμπο φοράνε Nanobionic

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης