Την Παρασκευή 9 Ιουνίου αναμένεται αίθριος γενικά καιρός με τοπικές νεφώσεις, παροδικά πιο αυξημένες. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες σε ορεινά τμήματα της ηπειρωτικής χώρας αναμένεται να εκδηλωθούν τοπικές βροχές ή και καταιγίδες.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Δυτική Μακεδονία από 10 έως 26-27 βαθμούς Κελσίου, στην υπόλοιπη Βόρεια Ελλάδα από 10 έως 30 βαθμούς Κελσίου, στην Ήπειρο από 10 έως 28 βαθμούς Κελσίου, στη Θεσσαλία από 11 έως 31-32 βαθμούς Κελσίου, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 11 έως 29-30 βαθμούς Κελσίου, στα νησιά του Ιονίου από 15 έως 28-30 βαθμούς Κελσίου και στα νησιά του Αιγαίου και στην Κρήτη από 15 έως 29 βαθμούς Κελσίου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι άνεμοι στο Αιγαίο και στο Ιόνιο θα πνέουν από βορειοδυτικές γενικά διευθύνσεις με εντάσεις έως 4 μποφόρ και τοπικά στο Αιγαίο έως 5 μποφόρ.

Ο καιρός στην Αττική

Στην Αττική περιμένουμε αίθριο γενικά καιρό με τοπικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν γενικά βόρειοι με εντάσεις εώς 2-3 μποφόρ και στα ανατολικά εώς 4 και τοπικά 5 μποφόρ. Πρόσκαιρα τις μεσημβρινές ώρες στα νότια οι άνεμοι θα γίνουν νότιοι. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 30-31 βαθμούς Κελσίου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο καιρός στη Θεσσαλονίκη

Στη Θεσσαλονίκη περιμένουμε αίθριο γενικά καιρό με τοπικές νεφω΄σεις. Οι άνεμοι θα πνέουν από δια΄φορες διευθύνσεις με εντάσεις έως 2-3 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 26-27 βαθμούς Κελσίου.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης