Την Κυριακή 5 Δεκεμβρίου 2021 τοπικά ισχυρές βροχές και καταιγίδες με πιθανότητα χαλαζοπτώσεων, αναμένονται στα ανατολικά τμήματα της Κρήτης και στα Δωδεκάνησα, με σταδιακή βελτίωση από το πρωί. Στην υπόλοιπη χώρα ο καιρός θα είναι βελτιωμένος, αλλά από αργά το απόγευμα στα δυτικά θα εκδηλωθούν βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Τη νύχτα και νωρίς το πρωί η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί, στη Δυτική Μακεδονία από -4 έως 13 βαθμούς, στην υπόλοιπη Βόρεια Ελλάδα από -2 έως 14, στην Ήπειρο από 0 έως 16 βαθμούς, στη Θεσσαλία από 0 έως 17, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 4 έως 19 βαθμούς, στα νησιά του Ιονίου από 6 έως 16, στα κεντρικά, βόρεια και ανατολικά νησιωτικά τμήματα του Αιγαίου από 8 έως 18 βαθμούς και στην Κρήτη και στα Δωδεκάνησα από 10 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι άνεμοι θα πνέουν παντού νότιοι νοτιοδυτικοί με εντάσεις 3-5 μποφόρ και τοπικά στα πελάγη 6 μποφόρ.

Ο καιρός στην Αττική

Στην Αττική περιμένουμε λίγες νεφώσεις. Τη νύχτα και νωρίς το πρωί η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν από νοτιοδυτικές διευθύνσεις με εντάσεις 3-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 17 βαθμούς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο καιρός στη Θεσσαλονίκη

Στη Θεσσαλονίκη περιμένουμε λίγες νεφώσεις και περιορισμένη τοπικά ορατότητα τη νύχτα και νωρίς το πρωί. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις με εντάσεις 2-3 μποφόρ. Η θερμοκρασία στην πόλη της Θεσσαλονίκης θα κυμανθεί από 7 έως 14 βαθμούς.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης