Την Κυριακή 28 Μαρτίου 2021 προβλέπεται αρχικά ηλιοφάνεια στις περισσότερες περιοχές, με λίγες τοπικές νεφώσεις οι οποίες μετά το μεσημέρι στα ορεινά της Βόρειας και Κεντρικής Ελλάδας θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχοπτώσεις μικρής διάρκειας και πιθανόν καταιγίδες στην Πίνδο. Τα φαινόμενα τις βραδινές ώρες θα σταματήσουν. Νωρίς το πρωί προβλέπονται τοπικές ομίχλες με αποτέλεσμα την περιορισμένη ορατότητα, κυρίως σε παραθαλάσσιες περιοχές. Στα βόρεια ηπειρωτικά θα σημειωθεί επίσης παγετός τις πρώτες πρωινές ώρες.

Η θερμοκρασία θα παρουσιάσει μικρή περαιτέρω άνοδο και θα κυμανθεί από 0 έως 17 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα (στη Δυτική Μακεδονία από -3 έως 15 βαθμούς), 3 έως 19 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, 3 έως 17 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα (στην Ήπειρο από -2 έως 15 βαθμούς), 3 έως 18 βαθμούς στις Κυκλάδες και στην Κρήτη, 5 έως 17 βαθμούς στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και στα Δωδεκάνησα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 3-4 μποφόρ και τοπικά στα Δωδεκάνησα από βορειοδυτικές διευθύνσεις μέτριοι 4-5 μποφόρ, ενώ στο Ιόνιο κυρίως από βορειοδυτικές διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 3-4 μποφόρ.

Ο καιρός στην Αττική

Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις και τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις βραδινές και πρώτες πρωινές ώρες περιμένουμε την Κυριακή στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 18 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως από νότιες διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 3-4 μποφόρ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο καιρός στη Θεσσαλονίκη

Ηλιοφάνεια με παροδικές νεφώσεις και τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις βραδινές και πρώτες πρωινές ώρες περιμένουμε την Κυριακή στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 16 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 3-4 μποφόρ.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης