Το αναπτυξιακό πρόγραμμα για την περίοδο 2015-2020 με τίτλο «Επιστροφή στην Αθήνα» παρουσίασε ο Δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης.

Σε συνέντευξη Τύπου, ο κ. Καμίνης ανέφερε τους 18 άξονες πάνω στους οποίους είναι χαραγμένοι εφτά στόχοι, που αφορούν στη στήριξη της οικονομικής βάσης, την ανάκτηση της κοινωνικής και πολιτισμικής συνοχής, την αποκατάσταση των συνθηκών ασφαλείας, την αναβάθμιση των δημοσίων χώρων, τη βελτίωση των περιβαλλοντικών συνθηκών, την ενίσχυση της εικόνας της πόλης και τη βελτίωση των μηχανισμών διακυβέρνησης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εξειδικεύοντας το πενταετές πρόγραμμά του ο Δήμαρχος Αθηναίων είπε ότι θα δοθεί έμφαση στην επιστροφή της κατοικίας, τονίζοντας ότι, ήδη, γίνονται έργα στο εμπορικό τρίγωνο προς την κατεύθυνση αυτή και στον τουρισμό.

Κλείνοντας ανέφερε 12 έργα που θα ολοκληρωθούν το 2015 μεταξύ των οποίων είναι: το Σαράφειο Κολυμβητήριο, δύο Κέντρα Υγείας, δύο Βιοκλιματικοί Παιδικοί Σταθμοί και η βίλα Αμαλία.

Τέλος έκανε λόγο για τη μεταναστευτική πολιτική τη κυβέρνησης λέγοντα ότι ανησυχεί καθώς βλέπει στην πόλη εικόνες που θυμίζουν το 2012.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης