Με τον δήμαρχο του Ντίσελντορφ, μιας εκ των μεγαλύτερων γερμανικών πόλεων, συναντήθηκε στα Τρίκαλα ο δήμαρχος Τρικκαίων Δημήτρης Παπαστεργίου.
Ο κ. Thomas Geisel βρίσκεται για ιδιωτική επίσκεψη στην Ελλάδα και, με δεδομένη τη γνώση του για τα θέματα των καινοτομιών και των τεχνολογικών δράσεων του Δήμου Τρικκαίων, θέλησε να ενημερωθεί για τα όσα συμβαίνουν στα Τρίκαλα.
Το μεσημέρι της Κυριακής 14 Οκτωβρίου, ο κ. Geisel, συνοδευόμενος από τη σύζυγό του και τον τ. Έλληνα πρόξενο στο Ντίσελντορφ (και νυν Α Σύμβουλο της ελληνικής πρεσβείας στα Τίρανα) κ. Γρηγόρη Δελαβέκουρα, ξεναγήθηκε από τον κ. Παπαστεργίου στο control room του Smart Trikala.

Ο δήμαρχος Τρικκαίων ενημέρωσε για το πλήθος των δράσεων και ακολούθησε συζήτηση για τις ομοιότητες και διαφορές παρόμοιου επιπέδου δράσεων που δημιουργούνται στη γερμανική πόλη.

Μια πόλη με εξέχουσα δραστηριότητα στον οικονομικό και πολιτιστικό τομέα για ολόκληρη τη Γερμανία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παρών και ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Τρικκαίων κ. Μιχάλης Λάππας, ο οποίος συμμετείχε στη συζήτηση για τη λειτουργία της Αυτοδιοίκησης στις δύο χώρες.

Ο δήμαρχος Τρικκαίων αποδέχθηκε πρόσκληση για επίσκεψη στη γερμανική πόλη. Έτσι, σύντομα θα υπάρξει κοινός τόπος συνάντησης των δράσεων και εμπειριών όλων των ενεργειών που, προς όφελος των πολιτών, προωθούν οι δύο πόλεις.

Πηγή: trikalaidees.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης