Ο Αρχιεπίσκοπος Αυστραλίας Στυλιανός στο πλευρό του Αρχιεπισκόπου Ιερώνυμου και της «Αποστολής» για το φιλανθρωπικό τους έργο.

Συνάντηση με τον Σεβασμιώτατο Αρχιεπίσκοπο Αυστραλίας κ. Στυλιανό, ανήμερα της ονομαστικής του εορτής, είχε ο Γενικός Διευθυντής της «Αποστολής» Κωνσταντίνος Δήμτσας, ο οποίος επισκέφθηκε το Σύδνεϋ και τη Μελβούρνη της Αυστραλίας συμμετέχοντας στην εκστρατεία Health Tourism in Greece.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο κ. Δήμτσας είχε την ευκαιρία να μεταφέρει δια ζώσης την αδελφική αγάπη και ειλικρινή εκτίμηση του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερωνύμου Β΄ προς τον πολιό και δυναμικό εκκλησιαστικό και πνευματικό Ηγέτη της ιστορικής Ελληνορθόδοξης Εκκλησίας στην Αυστραλία, καθώς επίσης και την πατρική στοργή και τον θαυμασμό του Προκαθημένου της Εκκλησίας της Ελλάδος προς την εκεί Ελληνική Εθνική Ομογένεια, η οποία αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες και δυναμικότερες ομογενειακές κοινότητες της Διασποράς και η οποία συνεχίζει να προοδεύει, τιμώντας το ιερό όνομα της Ορθοδόξου Πίστεως και της Ελληνικής Πατρίδος μας. Ταυτόχρονα, ενημέρωσε ενδελεχώς τον κ. Στυλιανό για την τρέχουσα δυσχερή κοινωνική κατάσταση στην Ελλάδα και τις προσπάθειες που καταβάλλει η «Αποστολή» για την συστηματική και αποτελεσματική αντιμετώπιση της βαθειάς πνευματικής, κοινωνικής και οικονομικής κρίσης, που μαστίζει την Ελληνική Κοινωνία τα τελευταία επτά χρόνια. Ο κ. Δήμτσας ευχαρίστησε θερμά την ανά τον κόσμο Ιεραρχία του Οικουμενικού Πατριαρχείου Κωνσταντινουπόλεως και την απανταχού Ομογένειά μας, υπογραμμίζοντας και εξαίροντας την αστείρευτη πατριωτική ευαισθησία της προς τα εθνικά θέματα και τα ζητήματα της Μητέρας Πατρίδος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης