Ο Αλ.Τσίπρας υποδέχτηκε τον Αμίρ στο Μέγαρο Μαξίμου και του έδωσε την ελληνική σημαία

Πρώτη καταχώρηση: Σάββατο, 4 Νοεμβρίου 2017, 16:21
Ο Αλ.Τσίπρας υποδέχτηκε τον Αμίρ στο Μέγαρο Μαξίμου και του έδωσε την ελληνική σημαία
Τον 11χρονο Αμίρ και τη μητέρα του υποδέχτηκε σήμερα στο Μέγαρο Μαξίμου ο Αλέξης Τσίπρας ο οποίος του χάρισε την ελληνική σημαία.Υποδεχόμενος τον Αμίρ και τη μητέρα του ο πρωθυπουργός τόνισε: «Αμίρ, θέλω να σου κάνω ένα δώρο επειδή κάποιοι έκαναν λάθος και σου στέρησαν την τιμή να κρατήσεις την ελληνική σημαία. Σήμερα θα σου τη δώσω εγώ, γιατί σου αξίζει. Να την κρατάς πάντοτε ψηλά και να θυμάσαι ότι στην Ελλάδα όλα τα παιδιά απολαμβάνουν παιδεία και ασφάλεια, εγγυημένη από την αγάπη και την αλληλεγγύη του λαού μας».

Στη συνάντηση συμμετείχε και ο υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής, Γιάννης Μουζάλας.«Κάποιοι στέρησαν από τον Αμίρ την τιμή να κρατήσει την σημαία μας. Σήμερα του την έδωσα για να θυμάται και να τιμά τις αρχές & τις αξίες μας» έγραψε ο πρωθυπουργός στο Twitter όπου και ανήρτησε φωτογραφίες μαζί με τον Αμίρ και τη μητέρα του.

Δείτε την ανάρτηση του Αλέξη Τσίπρα:Χθες ο πρωθυπουργός είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον μικρό Αμίρ και τη μητέρα του προκειμένου να τους εκφράσει την συμπαράστασή του, καθώς τα ξημερώματα της Παρασκευής δέχθηκαν επίθεση στο διαμέρισμα που διέμεναν.

Διαβάστε επίσης: Σάλος από τη ρατσιστική επίθεση

Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 4 Νοεμβρίου 2017, 16:34