Ρεπορτάζ: Παναγιώτης Βλαχουτσάκος

Πλιάτσικο σε ένα κατάστημα με ηλεκτρονικά είδη, το οποίο βρίσκεται επί της Αγίου Ελευθερίου στα Καμίνια του Πειραιά, επιχείρησαν να κάνουν τέσσερα άτομα τα ξημερώματα της περασμένης Τετάρτης. Υπολόγιζαν όμως χωρίς τους άνδρες της ομάδας ΔΙ.ΑΣ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ειδικότερα, όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ του zougla.gr, ήταν γύρω στις 04.00 τα ξημερώματα όταν έξω από το εν λόγω κατάστημα κάνει την εμφάνισή του ένα αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν τέσσερα άτομα.

Όπως θα δείτε και στο βίντεο-ντοκουμέντο που εξασφάλισε το zougla.gr, οι δράστες -χωρίς να χάσουν χρόνο- βγαίνουν από το αυτοκίνητο και επιδίδονται στην προσπάθεια να σηκώσουν το μεταλλικό ρολό που βρίσκεται στην πρόσοψη του καταστήματος προκειμένου να εισβάλουν σ’ αυτό.

Για κακή τους τύχη όμως, κάποια δευτερόλεπτα μετά, περνούν από την περιοχή δύο μηχανές της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Τότε οι δράστες σταματούν ό,τι κάνουν και… αρχίζουν να προσποιούνται ότι περπατούν σαν απλοί πολίτες, ενώ στη συνέχεια επιβιβάζονται γρήγορα στο αυτοκίνητο για να διαφύγουν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η παράστασή τους ωστόσο δεν έπεισε τους αστυνομικούς, οι οποίοι έκαναν αμέσως αναστροφή και άρχισαν να τους καταδιώκουν. Τελικά οι δράστες κατάφεραν να διαφύγουν παρατώντας το όχημά τους σε περιοχή του Ρέντη. Από τον έλεγχο των στοιχείων προέκυψε ότι το αυτοκίνητο ήταν κλεμμένο και απασχολούσε ήδη τις αρχές, ενώ οι έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών είναι σε εξέλιξη.

Δείτε το βίντεο-ντοκουμέντο 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης