Ρεπορτάζ: Παναγιώτης Βλαχουτσάκος

Μία… βαριοπούλα επιστράτευσαν πέντε άτομα προκειμένου να εισβάλουν σε ένα κατάστημα με πυροσβεστικά είδη που βρίσκεται επί της οδού Πειραιώς, στο Μοσχάτο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ του zougla.gr, το περιστατικό συνέβη στα τέλη της προηγούμενης εβδομάδας. Όλα ξεκίνησαν όταν, όπως θα δείτε και στο βίντεο ντοκουμέντο που εξασφάλισε η ηλεκτρονική μας εφημερίδα, οι δράστες έφθασαν με ένα ασημί Mercedes CLK του ΄99 έξω από την επιχείρηση.

Απομάκρυναν τη συρόμενη κόκκινη πόρτα και τότε, βγάζοντας μία βαριοπούλα από το αυτοκίνητο, άρχισαν να χτυπούν με λύσσα τα σιδερένια κάγκελα ενός παραθύρου προκειμένου να το ξηλώσουν και να καταφέρουν να εισβάλουν στο κατάστημα. Έτσι και έγινε. Όπως θα δείτε και στο video του zougla.gr, έπειτα από απανωτά χτυπήματα, τα κάγκελα καταρρέουν και οι δράστες πηδούν αμέσως μέσα στο κατάστημα, ενώ στη συνέχεια να εξαφανίζονται.

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αμέσως οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. ξεκίνησαν έρευνα για τον εντοπισμό και τη σύλληψή τους. Τελικά, μετά από αναζητήσεις, κατάφεραν να βρουν το όχημα που χρησιμοποίησαν οι δράστες παρατημένο στην περιοχή του Ρέντη. Μάλιστα εντός αυτού εντοπίστηκε και η… περιβόητη βαριοπούλα.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης