Μία έκρηξη στις 4:30 τα ξεμερώματα της Τρίτης στα Καμένα Βούρλα ήταν η αιτία να ξυπνήσουν οι κάτοικοι και να βγουν στα μπαλκόνια τους για να δουν τι συμβαίνει. Τότε είδαν πυκνό καπνό να έχει σκεπάσει την περιοχή γύρω από τα σπίτια τους.

Μία νταλίκα, για άγνωστες μέχρι στιγμής αιτίες, είχε τυλιχτεί στις φλόγες μέσα στα Καμένα Βούρλα, πάνω από το παλιό «Χάνι του Καλογήρου», ενώ κανείς δεν μπορούσε να πλησιάσει στο σημείο, καθώς συνεχίζονταν οι εκρήξεις.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με μαρτυρίες, το τεράστιο όχημα μετέφερε δάπεδα για παιδικές χαρές και καταστράφηκε ολοσχερώς, ενώ ζημιές προκλήθηκαν και σε παρακείμενο όχημα.

Επίσης κινδύνεψαν σπίτια και άλλα οχήματα που ήταν κοντά στην νταλίκα που καιγόταν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο σημείο έσπευσαν ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις, οι οποίες κατάφεραν να σβήσουν τη φωτιά πριν επεκταθεί σε σπίτια και αυτοκίνητα.

«Η επέμβαση των πυροσβεστών από το ΠΚ του Αγίου Κωνσταντίνου και της Λαμίας ήταν πραγματικά σωτήρια….» τόνισε στο LamiaReport ο πρόεδρος της Κοινότητας Καμένων Βούρλων Δημήτρης Καραμανώλης, ο οποίος έριξε στη μάχη με τις φλόγες και μηχανήματα του δήμου.

«Φοβηθήκαμε πάρα πολύ από τις εκρήξεις. Δεν περιγράφεται αυτό που ζήσαμε, νομίσαμε ότι θα καούν και τα σπίτια μας. Ευχαριστούμε τους πυροσβέστες και τον Δήμο για την άμεση κινητοποίηση…» είπε κάτοικος των Καμένων Βούρλων.

 

Πηγή: LamiaReport.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης