Μια νταλίκα προσέκρουσε σε διώροφη μονοκατοικία, μπαίνοντας στην κυριολεξία μέσα στο ισόγειο διαμέρισμα, όταν ο οδηγός της έχασε τον έλεγχο του οχήματος. Το ατύχημα συνέβη τα μεσάνυχτα της Πέμπτης στη διασταύρωση των οδών Ορθίας Αρτέμιδος και Θερμοπυλών στην Σπάρτη.

Αμέσως κινητοποιήθηκε η τροχαία και πυροσβέστες, οι οποίοι απεγκλώβισαν από την καμπίνα της νταλίκας τον 23χρονο οδηγό, και δύο συνοδηγούς, έναν 20χρονο κι έναν 60χρονο. Οι τρεις άνδρες διακομίστηκαν ασθενοφόρο διακομίστηκαν στο νοσοκομείο Σπάρτης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η μονοκατοικία από την πρόσκρουση έχει υποστεί σοβαρότατες ζημιές: Το μπροστινό μέρος της νταλίκας γκρέμισε μέρος του σπιτιού, στο οποίο έμενε ένας 65χρονος, ο οποίος ευτυχώς βρισκόταν εκείνη την ώρα σε διπλανό δωμάτιο του σπιτιού του

Οι πρώτες πληροφορίες λένε πως η νταλίκα είχε πορεία από την Τρίπολη προς τα ΚΤΕΛ Σπάρτης και ο οδηγός για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία έχασε τον έλεγχο του οχήματος, βγήκε στο αντίθετο ρεύμα αφού παρέσυρε ένα φοίνικα και μια κολόνα φωτισμού και έπεσε επάνω σε ένα σπίτι.

Η σύγκρουση ήταν τόσο δυνατή και ηχηρή, που αρκετοί γείτονες έσπευσαν στο σημείο να δουν τι συνέβη. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η πυροσβεστικές υπηρεσίες Σπάρτης, έσπευσαν με ειδικά μηχανήματα και μετά από περίπου 30 λεπτά, απεγκλώβισαν τον οδηγό ο οποίος είχε τις αισθήσεις του και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Σπάρτης.

 Με πληροφορίες από apela.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης