Ένας άνδρας βρέθηκε νεκρός σε αγροτική κατοικία μεταξύ του χωριού Ίναχου και στο Άργος μέσα στον κάμπο της Αργολίδας τις μεσημεριανές ώρες της Κυριακής 16 Αυγούστου 2020.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, πρόκειται για έναν άνδρα 52 ετών υπήκοο Β. Μακεδονίας με Βουλγαρικό διαβατήριο, που βρέθηκε νεκρός, δεμένος πισθάγκωνα με καλώδιο, φιμωμένος με ταινία, και πεσμένος μέσα στο σπίτι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τον άτυχο άνδρα εντόπισε φίλος του και ειδοποίησε την αστυνομία. Το Τμήμα Ασφαλείας Άργους της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αργολίδας που ερευνά την υπόθεση, εξέτασε την πιθανότητα να πρόκειται για ληστεία, μετά φόνου, όμως η εικόνα από το σπίτι που δεν είναι εμφανώς αναστατωμένο, δεν δικαιολογεί αυτό το ενδεχόμενο.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες το θύμα είναι γνωστός στις αστυνομικές αρχές καθώς είχε συλληφθεί, κατά το πρόσφατο παρελθόν για εμπόριο λαθραίων τσιγάρων. Με βάση αυτό το στοιχείο η αστυνομία ερευνά και το ενδεχόμενο να πρόκειται για ξεκαθάρισμα λογαριασμών. Για το λόγο αυτό, προς υποστήριξη των τοπικών αρχών και διαλεύκανσης της υπόθεσης έσπευσε στην περιοχή κλιμάκιο κατά του οργανωμένου εγκλήματος από την Αθήνα.

Στον χώρο του εγκλήματος αναμένεται να μεταβεί και ιατροδικαστής προκειμένου να διερευνήσει τα αίτια θανάτου του θύματος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

 

 

Πηγή: argolikeseidhseis.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης