Μοιραία στάθηκε για τρεις 16χρονους στην Κυπαρισσία, η απόφασή τους να μην πάνε σήμερα το πρωί στο σχολείο τους και να πάρουν το όχημα των γονιών τους για να κάνουν μια βόλτα. Οι δύο νεαροί έχασαν τη ζωή τους επί τόπου σε τροχαίο που έγινε στην εθνική οδό Πύργου – Μεθώνης στο ύψος της Τερψιθέας, όταν το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν συγκρούστηκε με φορτηγό.

Ο τρίτος ανήλικος που ήταν στο μοιραίο αμάξι, μεταφέρθηκε διασωλημενένος από το νοσοκομείο του Ρίου, ωστόσο όπως δήλωσε η διοικήτρια του νοσοκομείου Ρίου Παναγούλα Μαμμή στο thebest.gr, ο μαθητής δεν τα κατάφερε και κατέληξε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με τον διοικητή του νοσοκομείου Κυπαρισσίας τα τρία παιδιά είχαν κάνει κοπάνα από το σχολείο και επέβαιναν στο αυτοκίνητο των γονιών του ενός, όταν έγινε το τροχαίο.

«Σήμερα το πρωί στο νοσοκομείο μας έφεραν μετά από σοβαρό τροχαίο τρεις νεολαίους και έναν μεσήλικα οι οποίοι δυστυχώς οι δυο νέοι ήταν ήδη νεκροί και ο άλλος παρά πολύ σοβαρά τραυματισμένος από τροχαίο που έγινε στον δρόμο Κυπαρισσιας Φιλιατρών. Οι νεολαίοι ήταν μαθητές του ΕΠΑΛ που δυστυχώς για μια βόλτα σε κάποιο σκασιαρχείο πήραν το αμάξι ενός γονιού και συνέβη αυτό που συνέβη. Ο οδηγός του αυτοκινήτου είναι αυτή την στιγμή σύμφωνα με τους γιατρούς» είπε ο κύριος Παναγιώτης Μπασάκος.

Σύμφωνα με το tharrosnews.gr η σύγκρουση δύο οχημάτων ήταν τόσο σφοδρή που το ένα αυτοκίνητο κυριολεκτικά κόλλησε σε τοίχο που υπάρχει δίπλα στο οδόστρωμα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μέσα στο αυτοκίνητο υπήρξαν εγκλωβισμένοι επιβάτες και η Πυροσβεστική Υπηρεσία έφθασε στο σημείο και έστησε επιχείρηση απεγκλωβισμού.

Με πληροφορίες από thebest.gr, eleftheriaonline.gr/ tharrosnews.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης