Zougla Newsroom 

Νέα υπόθεση βιασμού ανήλικου κοριτσιού από τον πατέρα της ήρθε στο φως της δημοσιότητας. Ένα 14χρονο κορίτσι κατήγγειλε μαζί με την μητέρα του ότι από το 2017 ο πατέρας του την εξανάγκαζε σε ασελγείς πράξεις αλλά και σε συνουσία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο εφιάλτης που βίωνε το παιδί από τα εννέα του χρόνια ήταν απερίγραπτος. Σύμφωνα με πληροφορίες, το  βράδυ της περασμένης Παρασκευής υπήρξε ένα πολύ σοβαρό ενδοοικογενειακό επεισόδιο με αποτέλεσμα ο 54χρονος να οδηγηθεί στο Αυτόφωρο με την κατηγορία της ενδοοικογενειακής βίας.

Ήταν η στιγμή που το παιδί βρήκε το κουράγιο να μιλήσει στην μητέρα του και να της αποκαλύψει ότι είχε περάσει στα χέρια του πατέρα της. Η μητέρα χωρίς να χάσει ούτε λεπτό απευθύνθηκε στην Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων και η 14χρονη εξιστόρησε τα πάντα στους έμπειρους αξιωματικούς αλλά και στην ψυχολόγο της υπηρεσίας.

Σε βάρος του 54χρονου σχηματίστηκε δικογραφία ενώ σε έρευνα που έγινε στο σπίτι κατασχέθηκαν ηλεκτρονικές συσκευές και τηλέφωνο ώστε να εξεταστεί για τυχόν υλικό από τα όσα ζούσε εδώ και πέντε χρόνια το μικρό κορίτσι. Ταυτόχρονα έχει παραγγελθεί ιατροδικαστική εξέταση ενώ σε βάρος του εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης από τον ανακριτή Πειραιά με το οποίο συνελήφθη και αναμένεται η απολογία του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης