Νέα πρόεδρος στο Ταμείο Αρχαιολογικών Πόρων και Απαλλοτριώσεων η Αθηνά Χατζηπέτρου

Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 7 Νοεμβρίου 2017, 16:31
Νέα πρόεδρος στο Ταμείο Αρχαιολογικών Πόρων και Απαλλοτριώσεων η Αθηνά Χατζηπέτρου
Η Αθηνά Χατζηπέτρου θα είναι η νέα πρόεδρος του Ταμείου Αρχαιολογικών Πόρων και Απαλλοτριώσεων (ΤΑΠΑ), όπως ορίστηκε με απόφαση της υπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού, Λυδίας Κονιόρδου.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου, «η νέα πρόεδρος είναι οικονομολόγος με εξειδικευμένες σπουδές και πολυετή εμπειρία σε διευθυντικές θέσεις οικονομικών υπηρεσιών μεγάλων ιδιωτικών εταιρειών, σε διαχείριση ανθρωπίνου δυναμικού, καθώς και γνώση και εμπειρία στη λειτουργία κρατικών διοικητικών και ευρωπαϊκών δομών. Έχει εφαρμόσει διαδικασίες ελέγχου, έχει ηγηθεί σχεδίων αναδιοργάνωσης επιχειρήσεων και έχει επιτελέσει σύμβουλος διεθνών οργανισμών».

Επίσης, όπως ενημερώνει το υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού, θα συγκληθεί άμεσα το Διοικητικό Συμβούλιο του ΤΑΠΑ για να ληφθούν οι απαραίτητες αποφάσεις και να μην υπάρχουν περαιτέρω καθυστερήσεις στο σημαντικό έργο του. «Ως προς το Ταμείο Αλληλοβοήθειας Υπαλλήλων του ΥΠΠΟΑ, ο βρεφονηπιακός θα συνεχίσει κανονικά τη λειτουργία του» προστίθεται στην ανακοίνωση, τονίζοντας, ωστόσο, ότι «στις άμεσες προτεραιότητες του ΥΠΠΟΑ είναι η κατάργηση του ποσοστού επί των εσόδων του ΤΑΠΑ που ισχύει εδώ και χρόνια για την επιχορήγηση του Ταμείου Αλληλοβοήθειας και η θέσπιση ποσού χρηματοδότησης βάσει των πραγματικών και ελεγμένων με απολογιστικά στοιχεία αναγκών του Ταμείου Αλληλοβοήθειας».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 7 Νοεμβρίου 2017, 16:31