Νέα ποινική δίωξη για βιασμό κατά του Δημήτρη Λιγνάδη

Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 31 Μαρτίου 2021, 12:29
Νέα ποινική δίωξη για βιασμό κατά του Δημήτρη Λιγνάδη

Νέα ποινική δίωξη για βιασμό ασκήθηκε κατά του προφυλακισμένου Δημήτρη Λιγνάδη μετά την τρίτη, κατά σειρά, μήνυση που κατατέθηκε σε βάρος του από νεαρό άνδρα.

Η νέα καταγγελία εναντίον του σκηνοθέτη-ηθοποιού έγινε μετά την απόφαση της δικαιοσύνης να κρατηθεί προσωρινά, με τον ίδιο σε εξηγήσεις που έδωσε, μέσα από τη φυλακή, να αρνείται κατηγορηματικά όχι μόνο τον βιασμό αλλά και τη γνωριμία του με τον μηνυτή. 

«Τον μηνυτή όχι μόνο δεν τον βίασα αλλά δεν το γνωρίζω καν. Η μήνυσή του αποτελεί προϊόν μυθοπλασίας χωρίς κανένα αντικειμενικό στοιχείο που να επιβεβαιώνει όσα ψευδώς ισχυρίζεται, ενώ λόγω του μακρού χρόνου από τα καταγγελλόμενα δεν μπορεί να υπάρξει ιατροδικαστικός έλεγχος ή τοξικολογική εξέταση ή εξέταση DNA παρά μόνο είναι ο λόγος του ενάντια στον λόγο μου» ανέφερε στις εξηγήσεις του ο κατηγορούμενος, ο οποίος μάλιστα έχει ζητήσει την κατ' αντιπαράσταση εξέτασή του με το φερόμενο ως θύμα. 

Ο μηνυτής καταγγέλλει τον Δημήτρη Λιγνάδη για βιασμό το φθινόπωρο του 2018 στο σπίτι του στο Μεταξουργείο, όπου, σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του, αφού του έδειξε πορνογραφικές φωτογραφίες με νεαρά αγόρια, τον νάρκωσε και τον κακοποίησε. Η νέα δικογραφία θα διαβιβαστεί στη 19η τακτική ανακρίτρια που χειρίζεται την υπόθεση και η οποία θα καλέσει σε απολογία τον κατηγορούμενο σκηνοθέτη. 

 

 

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 31 Μαρτίου 2021, 12:41