Διορίστηκε επισήμως, με την έκδοση προεδρικού διατάγματος, ως γενική επιθεωρήτρια Δημόσιας Διοίκησης για θητεία πέντε ετών η εφέτης επί τιμή Μαρία Παπασπύρου-Ζεντέλη.

Η τελετή της ορκωμοσίας της θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη, ενώπιον του υπουργού Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης Παναγιώτη Κουρουμπλή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο μέχρι πρότινος γενικός επιθεωρητής Λέανδρος Ρακιντζής είχε συμπληρώσει περισσότερα από εντεκάμισι χρόνια στη θέση αυτή – είχε διορισθεί το 2004 και από το 2009, οπότε είχε λήξει η πενταετής θητεία, συνέχιζε να ασκεί τα καθήκοντά του με παρατάσεις.

Στις 5 Φεβρουαρίου 2016 ο κ. Κουρουμπλής σε εισήγησή του προς το Υπουργικό Συμβούλιο πρότεινε για τη θέση του γενικού επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης την κυρία Μαρία Παπασπύρου-Ζεντέλη και με την πράξη του Υπουργικού Συμβουλίου υπ’ αριθμ. 2/10.02.2016, αποφασίστηκε η τοποθέτησή της στη θέση αυτή.

Στις 23 Φεβρουαρίου δημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης (ΦΕΚ Α’, αρ. φύλλου 24/23.2.2016) το προεδρικό διάταγμα υπ’ αριθμ. 12/2016, σύμφωνα με το οποίο διορίζεται στη θέση του γενικού επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης, για θητεία πέντε ετών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης