Απόπειρα αρπαγής 8χρονου αγοριού καταγγέλλουν μέσα από τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης οι κάτοικοι της Κάτω Παναγιάς Ηλείας, ενώ, για το περιστατικό, ειδοποιήθηκε από τους γονείς και η Αστυνομία.

Σύμφωνα με όσα μετέφεραν κάτοικοι της περιοχής στα τοπικά μέσα ενημέρωσης, το περιστατικό σημειώθηκε σήμερα Τετάρτη, στις 10 περίπου το πρωί, όταν ο 8χρονος έκανε πατίνι στους δρόμους της γειτονιάς του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο σημείο σταμάτησε ένα κλειστό φορτηγάκι, μάρκας Hyundai, λευκού χρώματος και χωρίς πινακίδες κυκλοφορίας, από το οποίο κατέβηκαν 3 σωματώδεις άνδρες, έντονα μελαμψοί, που φορούσαν καδένες στο λαιμό.

Οι τρεις άγνωστοι άντρες κυνήγησαν τον μικρό, ο οποίος πρόλαβε τρέχοντας να μπει στην αυλή του σπιτιού του, με τους άγνωστους να τρέπονται κατευθείαν σε φυγή.

Ο 8χρονος εξιστόρησε το περιστατικό στην γονείς του, οι οποίοι – όπως μας μετέφεραν οι κάτοικοι της περιοχής – ειδοποίησαν και την Αστυνομία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μάλιστα όταν το περιστατικό έγινε γνωστό, οι κάτοικοι της περιοχής ανάρτησαν ειδοποιήσεις στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης καλώντας όλους τους γονείς και τα παιδιά να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί.

Πηγή: ilia.news

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης