Νέα αναβολή δόθηκε σήμερα για την εκδίκαση της υπόθεσης των δύο νεαρών που τα ξημερώματα της Κυριακής 9 Φεβρουαρίου επιτέθηκαν σε διασώστη του ΕΚΑΒ προκαλώντας του σωματικές βλάβες, αφού νωρίτερα είχαν επιτεθεί σε έναν ακόμη άνδρα.

Οι δύο νεαροί που κατηγορούνται για το αδίκημα της επικίνδυνης σωματικής βλάβης εναντίον των δύο ανδρών οδηγήθηκαν σήμερα στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Ηρακλείου, λαμβάνοντας νέα αναβολή για την Τετάρτη 10 Ιουνίου, καθώς δεν έχει ακόμη ολοκληρωθεί η έκθεση του ιατροδικαστή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο πλευρό του συναδέλφου τους, που, σύμφωνα με τον δικηγόρο του και πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου Ηρακλείου Άρη Ροζάκη, έχει υποστεί σοβαρή βλάβη στο τύμπανο του ενός αυτιού του από την επίθεση, βρέθηκαν και σήμερα εργαζόμενοι στο ΕΚΑΒ που πραγματοποίησαν στάση εργασίας.

Όπως εξήγησε ο κ. Ροζάκης, ο διασώστης του ΕΚΑΒ ακόμη δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει τι ακριβώς συνέβη αλλά και τον λόγο για τον οποίο συνέβη, αφού ο 46χρονος εργαζόμενος στο ΕΚΑΒ εκείνο το βράδυ, όπως υποστήριξε, ζήτησε από τους δύο νεαρούς απλώς τον λόγο που έσπασαν τον καθρέπτη του αυτοκινήτου του.

Οι δύο νεαροί είχαν μεταφερθεί στο Αστυνομικό Μέγαρο Ηρακλείου μετά την επίθεση στον πρώτο άνδρα, απ’ όπου είχαν αφεθεί ελεύθεροι μετά τις συστάσεις που τους είχαν γίνει. Φεύγοντας τα ξημερώματα της Κυριακής 9 Φεβρουαρίου από την Αστυνομική Διεύθυνση και περνώντας από τον Τομέα του ΕΚΑΒ στη Ν. Αλικαρνασσό, που βρίσκεται πλησίον της Αστυνομικής Διεύθυνσης, χτύπησαν το ΙΧ του διασώστη, ο οποίος βρισκόταν μέσα στον χώρο του Τομέα. Όπως υποστήριξε ο 46χρονος, μόλις αντιλήφθηκε τι συνέβαινε, πήγε να ζητήσει τον λόγο από τους νεαρούς, οι οποίοι από τα χτυπήματα που του προκάλεσαν τον άφησαν αναίσθητο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης