Δεν έχασε την ευκαιρία ζευγάρι διαρρηκτών, το οποίο, μόλις είδε τους Γάλλους ιδιοκτήτες ενός τροχόσπιτου να επισκέπτονται σούπερ μάρκετ, παραβίασε την κλειδαριά του για να το διαρρήξει.

Μόλις οι τουρίστες βγήκαν από το κατάστημα, διαπίστωσαν ότι η μία δράστις βρισκόταν ακόμη εντός του. Άμεσα έβαλαν τις φωνές, καλώντας σε βοήθεια, με αποτέλεσμα οι διαρρήκτες να τραπούν σε φυγή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για κακή τους τύχη, όμως, στο σημείο βρισκόταν ένας εκτός υπηρεσίας αστυνομικός της τροχαίας Ναυπάκτου, ο οποίος τους κατεδίωξε με το ιδιωτικό του όχημα. Συγχρόνως ενημέρωσε του συναδέλφους του, ζητώντας ενισχύσεις.

Οι δράστες, αφού κατάλαβαν ότι τους καταδιώκουν, παραβίασαν του φωτεινούς σηματοδότες, τρέχοντας με ιλιγγιώδη ταχύτητα.

Ο άνδρας της τροχαίας που τους καταδίωκε, τους ανάγκασε να αλλάξουν πορεία και να κατευθυνθούν προς περιοχή όπου γίνονται έργα της Ιόνιας οδού, στο Αντίρριο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τότε, το αυτοκίνητο δραστών υπέστη βλάβη πέφτοντας σε λακκούβα και αναγκάστηκαν να το εγκαταλείψουν. Ο αστυνομικός  της τροχαίας κατάφερε να τους συλλάβει, ενώ την ίδια στιγμή έφτασαν στο σημείο και οι συνάδελφοι του.

Στο αυτοκίνητο βρέθηκε χρηματικό ποσό και προσωπικά αντικείμενα που είχαν  αποσπάσει από το τροχόσπιτο, τα οποία οι δράστες, κατά την καταδίωξη, προσπάθησαν να τα ξεφορτωθούν. 

Με πληροφορίες από το nafpaktianews.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης