«Αυτό που έπαθα εγώ, δεν θέλω να το πάθει κανένα άλλο κορίτσι. Δεν θα κάνω πίσω», λέει η 24χρονη κοπέλα που έπεσε θύμα βιασμού μετά από το πρωτοχρονιάτικο πάρτι στη σουίτα πεντάστερου ξενοδοχείου της Θεσσαλονίκης.
Η νεαρή κοπέλα με όση δύναμη μπορεί να κρύβει μέσα της, είναι αποφασισμένη να παλέψει και να φτάσει η υπόθεση στη Δικαιοσύνη για να πληρώσουν οι υπεύθυνοι.

Σύμφωνα με όσα δήλωσε ο δικηγόρος της 24χρονης κοπέλας σε πρωινή τηλεοπτική εκπομπή του Mega, «η κοπέλα έφυγε από το ξενοδοχείο με σκοπό να πάρει το αυτοκίνητό της και να φύγει για το σπίτι της. Όμως ήταν ζαλισμένη, δεν έβρισκε στο όχημα και σκέφτηκε να επιστρέψει στο ξενοδοχείο και να μείνει στο δωμάτιο που είχε κλείσει. Όμως την ώρα που μπήκε πάλι μέσα, την προσέγγισαν τρεις άνδρες και την οδήγησαν στο δωμάτιo. Εκείνη ξύπνησε γυμνή…»., είπε μεταξύ άλλων ο κ. Θανάσης Ζιώγας. «Τίποτα δεν έγινε με τη θέλησή της», πρόσθεσε ο ίδιος και εξήγησε πως η έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παρά την άσχημη ψυχολογική κατάσταση στην οποία βρισκόταν η κοπέλα κατάφερε να επικοινωνήσει με τον δικηγόρο της, ο οποίος της συνέστησε να καταγγείλει αμέσως το περιστατικό στην αστυνομία. Η 24χρονη πήγε στο αστυνομικό τμήμα Λευκού Πύργου όπου ανέφερε όσα θυμόταν καταγγέλλοντας 3 άτομα –που όμως δεν γνωρίζει την ταυτότητά τους .

Είναι οι 3 άνδρες οι οποίοι την είδαν στο διάδρομο του ξενοδοχείου να επιστρέφει καθώς δεν ένιωθε καλά και προσποιήθηκαν ότι μπορούν να τη βοηθήσουν.

Διαβάστε ακόμη:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης